livios logo

EMEZZI: De mooiste oplossing in steel-look binnendeuren!

Een deur, raam of wand is een middel om prettig te leven in je woning, buitenruimte of kantoor. Een EMEZZI maakt dit ‘middel’ in Italiaanse stijl: ranke profielen, voluit transparant. En onverwoestbaar!

14529-NL

EMEZZI : Saint-Gobain Building Glass

Foto Saint-Gobain Building Glass

14529-NL

EMEZZI Glazen binnendeuren

Foto Saint-Gobain Building Glass

14529-NL

EMEZZI Glazen douchewanden

Foto Saint-Gobain Building Glass

Loft style metalen deuren

Vele mensen zijn op zoek naar glas-in-looddeuren of binnendeuren met staal. Maar aluminium is veel lichter dan staal en biedt een gegarandeerde stabiliteit, waardoor dit deurconcept ook makkelijker hanteerbaar is. Dagelijks gebruik, zelfs een iets te enthousiaste schoonmaakbeurt, zal de poedercoating van de metalen deur niet beschadigen. De in eigen beheer ontwikkelde profielen zijn slanker dan deze voor stalen deuren. Een hoekradius van slechts 0,5 mm en een minimale profielbreedte van slechts 30 mm is bepalend voor het slanke uitzicht. 

Schuifdeuren in glas 

De zacht schuivende deuren functioneren optimaal dankzij de ophanging, hierdoor is de loopruimte vrij. Er is namelijk geen doorlopend geleidingsprofiel op de vloer.

Glazen douchewanden 

De randprofielen van onze vaste wanden zullen nooit roesten, wat dit concept geschikt maakt om als douchewand te gebruiken. De vaste wand wordt op volle kamerhoogte ingebouwd als hoekinstap of vrijstaande wand.

EMEZZI scharnierdeuren 

Deze elegante scharnierdeur is éénrichting draaiend en door een aanslagkader verankerd aan het gebouw. Na het sluiten klemt de deur tegen zacht rubber, dat voor een goede geluiddempende afsluiting zorgt.

Vaste ramen - Een unieke atelierlook

Door het eigentijdse strakke uitzicht van deze wanden creëer je een modernistische atelier look in je interieur, wanneer je ze toepast als roomdividers, eventueel gecombineerd met taats- of schuifdeuren. De EMEZZI-wanden kunnen oneindig aan elkaar geschakeld worden. Bijgevolg kan de typische metaallook ook geïntegreerd worden in de professionele werkomgeving.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-14529/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/emezzi-de-mooiste-oplossing-in-steel-look-binnendeuren/