livios logo

Het juiste glas kiezen voor jouw veranda

Wie geniet er niet van een veranda? We vertoeven er allemaal graag. Het is de naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Maar staan we naast de esthetiek en vorm ervan, ook wel stil bij het type glas?

15033-NL

Beglazing voor alle soorten veranda's : Saint-Gobain Building Glass

Foto Saint-Gobain Building Glass

15033-NL

Saint-Gobain Building Glass

Foto Saint-Gobain Building Glass

15033-NL

Saint-Gobain Building Glass

Foto Saint-Gobain Building Glass

Uw glaskeuze voor het dak en de verticale beglazing heeft een enorm grote invloed op het algehele gevoel en comfort van uw veranda. Daarom is het kiezen van het juiste glas misschien wel één van de belangrijkste beslissingen die u zult moeten maken.

Behoud in alle seizoenen een comfortabele temperatuur in de veranda

Voor gevels met een lage blootstelling aan de zon (naar het noorden of oosten gericht) kan bijvoorbeeld gekozen worden voor beglazing zonder zonnewarmtewering, vooral als de veranda zich in een koele tot gematigde klimaatzone bevindt.

Aan de andere kant, voor oriëntaties op het zuiden en westen, met name in warme gebieden, is het beter om beglazing te gebruiken met een verminderde energietransmissie, zoals bijvoorbeeld COOL-LITE XTREME 70/33 wanneer er sprake is van hoge blootstelling aan zonnestraling.

Besteed dus voldoende aandacht aan de keuze van het type glas voor je veranda

Voor velen onder ons is een veranda of serre een essentieel onderdeel van ons huis. Net omdat we er zoveel tijd in doorbrengen, is het van groot belang om het de juiste beglazing te kiezen. Veel hangt af van de positionering. Is de veranda gericht naar het noorden of noordoosten, of net naar het zuiden of zuidwesten. In functie daarvan moet het juiste glas worden gekozen. Denk goed na over het type glas want het is van cruciaal belang voor uw comfort.

Maar dit is niet alles, Saint-Gobain Building Glass biedt ook andere mogelijkheden afhankelijk van uw behoeften, zoals verwarmend glas, geluidswerend glas of anti-condensatie glas. Denk dus altijd goed na over uw beglazing, want kiezen voor het juiste glas in uw veranda, betekent verhoogd comfort, aangenamere sfeer en vooral veel plezier van uw favoriete plek!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-15033/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/het-juiste-glas-kiezen-voor-jouw-veranda/