livios logo

Glazen douchewanden die mooi blijven!

TIMELESS : De douchewand die haar glans behoudt!

15246-NL

Timeless Douchewanden

Foto Saint-Gobain Building Glass

15246-NL

Douchewanden die hun glans behouden

Foto Saint-Gobain Building Glass

15246-NL

Timeless van Saint-Gobain Building Glass

Foto Saint-Gobain Building Glass

De TIMELESS douchewanden zijn van hoge kwaliteit, duurzaam geproduceerd en onderhoudsvriendelijk. Bovendien worden ze steeds op maat gemaakt zodat ze in elk type badkamer passen.

TIMELESS is ontworpen voor douches en baden. Het kan gebruikt worden voor douchewanden, inloopdouches of badwanden. Het water glijdt over het glasoppervlak, waardoor minder kalkaanslag en vlekken ontstaan. Restsporen zijn gemakkelijker te verwijderen dan op niet-behandeld glas.

Met TIMELESS helder glas van Saint-Gobain Building Glass kiest u voor glas dat transparant blijft. Het glas wordt niet dof en blijft mooi, omdat het dag in, dag uit tegen corrosie wordt beschermd. Door de speciale duurzame coating glijdt het water snel over het glasoppervlak zonder sporen na te laten, waardoor kalkaanslag geen kans maakt. 

TIMELESS laat zich ook snel en eenvoudig schoonmaken. Na het douchen schuift u de wisser heel gemakkelijk over het glas. Droog schoonmaken wordt eenvoudiger. Door de TIMELESS coating verdwijnt condensatie sneller. En waterdamp droogt vlugger op dan op gewoon glas.

De TIMELESS douchewanden van Saint-Gobain Building Glass zijn op maat te maken. Voor uw badkamer is daarom altijd een oplossing binnen handbereik. Ons assortiment biedt voor een douchedeur de keuze uit een vingergreep, knop of handgreep. De metalen onderdelen zoals scharnieren, klemmen en profielen zijn esthetisch tot het functioneel minimum teruggebracht. Een chroom glanzende of matte uitvoering staat voor subtiele degelijkheid. Het geheel vormt een doordachte, schitterende afwerking!

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/512-15246/saint-gobain-building-glass/partnerberichten/glazen-douchewanden-die-mooi-blijven/