livios logo

Nieuwe trend veranda’s: Extra ruimte creëren door uitbouw in glas

De grootste koude is vertrokken. De zon komt terug tevoorschijn, en daarmee komt ook deze trend zich tonen: Een aan-of uitbouw van de woning met zoveel mogelijk glas. We willen namelijk onze tuin naar binnen brengen, of in contact brengen met onze woning. We willen beschut zitten voor regen of té warm of té koud weer, maar toch van de tuin genieten. We willen extra ruimte creëren, extra lichtinval.

Een aluminium veranda van Sapa Building System is hiervoor ideaal. Onze systemen zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw tuin en omgeving, met een maximaal comfort. Beschut tegen slecht weer, ideaal bij mooi weer, perfect geïsoleerd.

Meer licht met ramen

10065-N

Foto Sapa

10065-N

Foto Sapa

10065-N

Foto Sapa

10065-N

Foto Sapa

Het modulaire aluminium verandasysteem TopLine Pro is een hoogwaardig, high-comfort verandasysteem met een geoptimaliseerde isolatiezone. Het maakt de realisatie van daken met een grote overspanning mogelijk.
TopLine Pro is compatibel met alle raam, deur en schuifraam-profielen van Sapa Building System en is dus een uitstekende keuze voor het creëren van extra licht. Daarnaast heeft TopLine Pro een uniek geïsoleerd gootprofiel die het risico op condensvorming minimaliseert.
Bovendien biedt dit verandasysteem heel wat keuzemogelijkheden op vlak van daktoepassingen en design, variërend van Victoriaans rustiek tot strak modern.
Ook naar afwerking is TopLine Pro een uitstekende keuze: alle bevestigingsschroeven zijn namelijk onzichtbaar en ook kabels van geïntegreerde verlichting kunnen volledig worden weggewerkt.

Meer licht met lichtstraat

Verder in het TOP-gamma van Sapa Building System is er TopView: een geïsoleerde aluminium lichstraat . De ideale oplossing voor het binnenbrengen van natuurlijk licht in uw leefveranda dankzij de slanke profielen. Bovendien is dit systeem 100% waterdicht en kan buitenzonwering gemakkelijk worden aangebracht zonder extra structuren.

Beslissingen nemen over hoe de veranda er moet uitzien, hoe groot hij moet zijn, welk materiaal u nodig heeft, ...,  dat neemt u niet zomaar. Het is dus belangrijk om ook advies in te winnen. Daarom kunt u steeds vrijblijvend een erkende SAPA AluminiumVakman contacteren. Zoek hier naar een SAPA AluminiumVakman in uw buurt.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-10065/sapa/partnerberichten/nieuwe-trend-verandas-extra-ruimte-creeren-door-uitbouw-in-glas/