livios logo

Win een reis naar Noorwegen met Sapa!

Je denkt aan bouwen renoveren of uitbreiden en bent dus op zoek naar nieuwe ramen en deuren in de stijl van uw woning? Dan heeft u geluk: Met Sapa brengt perfect maatwerk je niet alleen in vervoering, maar misschien ook naar Noorwegen!

10586-N

Win een reis naar Noorwegen met Sapa!

Foto Sapa

Maak nu kans op één van de 3 reizen naar Noorwegen voor 2 personen t.w.v. € 2000. Extra: 500 lifestyle waardebonnen van € 20 voor de webshop nordicliving.be.

Registreer u hier.

Waarom?

Aluminium ramen, deuren en veranda’s geven allure aan je woning. Zeker wanneer ze vakkundig gemaakt en geplaatst zijn. De SAPA AluminiumVakman heeft de expertise om ze naar ieders smaak perfect op maat te maken, van stijlvol klassiek tot puur modern. Deurkrukken in dezelfde kleur als de profielen, verborgen afwatering, drempelloze schuiframen, … het kan allemaal en zorgt voor nog meer esthetiek.
Scandinavië is de bakermat van de Sapa groep. We willen jouw dan ook de kans geven om er inspiratie op te doen voor uw eigen verbouwing.

Hoe maak ik kans?

Deelnemen is eenvoudig:

  • Vul het deelnameformulier en de wedstrijdvraag in op sapa-ramen.be/noorwegen
  • Zeg de magische zin ‘Ik wil naar Noorwegen met Sapa’ en
    ontvang van je SAPA AluminiumVakman een kraslotje.
  • Kras en maak kans op één van de 3 reizen voor 2 pers. naar Noorwegen ter waarde van €2.000.* Extra: 500 lifestyle waardebonnen van €20 voor de webshop nordicliving.be
    (geldig tot 31/12/2017).
  • Gewonnen? Scan jouw kraslotje in en mail het naar info.be@sapagroup.com. Sapa bezorgt jou de waardebon voor jouw reis naar Noorwegen.

*  Wedstrijd onder voorwaarden: zie wedstrijdreglement op www.sapa-ramen.be/noorwegen.

Wie is Sapa?

Sapa ontwikkelt en verdeelt hoogkwalitatieve aluminium oplossingen voor ramen, deuren, schuifdeuren, zonwering, gevelsystemen, veranda’s en lichtstraten ; steeds met grote aandacht voor duurzaamheid, energie-efficiëntie en  esthetisch design.
Dankzij de focus op innovatie en ontwikkeling heeft Sapa alles in huis om uw toekomstplannen mee te helpen realiseren: innovatieve, superisolerende profielen die passen bij elke bouwstijl.

Bovendien garandeert Sapa absoluut vakmanschap door zijn netwerk van
SAPA AluminiumVakmannen.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-10586/sapa/partnerberichten/win-een-reis-naar-noorwegen-met-sapa/