livios logo

Uw ramen beveiligd tegen inbraak? Wel met SAPA

Aluminium is niet alleen duurzaam, maar ook zeer sterk materiaal. Het is extreem hard en biedt grote weerstand tegen vervorming. De aluminium profielen van SAPA zijn daarom moeilijk te forceren door inbrekers. Wanneer u ook nog kiest voor extra beveiligd glas en veiligheidsbeslag zoals aangepaste sloten en scharnieren, wordt uw gebouw voor inbrekers een no-go-zone.

10917-N

Met ramen, deuren en schuiframen van SAPA bent u veilig.

Foto Sapa

Door de jaren heen heeft SAPA een uitstekende expertise opgebouwd en weten we welke hoge eisen er aan de bouw gesteld worden. Dit ziet u terug in het ontwerp van onze producten. Ze hebben alle inbraakwerende eigenschappen die nodig zijn voor het goed en veilig functioneren van een gebouw.

Uitgebreid getest
Onze aluminium oplossingen zijn onafhankelijk getest op weerstand tegen inbraak en voldoen aan de strengste EU normen. Daarnaast bieden ze uitstekende thermische prestaties en overeenkomstige isolatie waardoor ze perfect passen bij gebouwen waar zeer hoge eisen aan worden gesteld.

Hoe langer een inbreker moet proberen om in te breken, hoe groter de kans dat hij opgeeft uit schrik om gesnapt te worden. Hoe hoger de inbraakwerendheidsklasse (RC1 tot en met RC4) hoe langer uw ramen en deuren bestand zijn tegen inbraak.
De ramen, deuren en schuiframen van SAPA zijn sowieso inbraakwerend tot RC2. We hebben specifieke systemen die tot RC4 beschermd zijn, bijvoorbeeld voor gebruik in banken, ziekenhuizen, ...

Indien u nog meer informatie over inbraakveilige ramen wenst, of op zoek bent naar een specifiek product kunt u zich altijd richten tot een SAPA AluminiumVakman in uw buurt of bekijk hier ons uitgebreide gamma aluminium profielen.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-10917/sapa/partnerberichten/uw-ramen-beveiligd-tegen-inbraak-wel-met-sapa/