livios logo

Trend in ramen en deuren: Al aan een vouwraam gedacht?

Het kiezen van de juiste ramen en deuren die passen bij uw wensen en de stijl van uw woning is niet altijd even eenvoudig. De dag van vandaag zijn er tal van mogelijkheden. Een nieuwe trend die de kop opsteekt is het vouwraam of harmonicaraam.

11281-N

Het Crown-vouwsysteem van SAPA laat uw leefruimte en tuin naadloos bij elkaar aansluiten

Foto Sapa

11281-N

Ontvang tot 1000 € korting met de SAPA Batibouw-actie. Actie onder voorwaarden.

Foto Sapa

Binnen wordt één met buiten

Het voordeel van een vouwraam of -deur is dat u de volledige raampartij kunt open zetten. Binnen wordt als het ware één met buiten. Het Crown-vouwsysteem van SAPA laat uw leefruimte en tuin naadloos bij elkaar aansluiten en biedt u nieuwe mogelijkheden om het beste uit uw woning te halen.

Maximaal comfort

Het innovatief continu scharnier zorgt voor een minimalistische uitstraling van de Crown-vouwdeur. Het Easy-glide systeem, met roestvrij-stalen wielen en geleiding, zorgt dan weer voor een optimaal bedieningsgemak. Voor maximaal comfort kunt u zelfs opteren voor een verlaagde drempel. De Crown-vouwdeur kan uitgevoerd worden met 2 tot 7 panelen, met telkens een maximale breedte van 1 meter per paneel. Er zijn heel wat verschillende combinaties mogelijk inzake het aantal schuif- en draaivleugels alsook de openingswijze. U kunt ervoor kiezen om de vleugels naar binnen of naar buiten open te laten vouwen.

Maximale veiligheid

Uiteraard is het ook van belang dat de veiligheid en beveiliging tiptop in orde zijn. We zetten de deuren tenslotte niet voor iedereen open. Net zoals alle raam-en deursystemen van SAPA voldoet ook de Crown aan de hoogst mogelijke veiligheidsnormen. Zo is het meerpuntsslot in de Crown er één speciaal ontworpen voor deuren (en niet deze voor ramen zoals bij soortgelijke producten soms wordt gedaan). Hierdoor kan uw Crown-vouwdeur evengoed fungeren als hoofdtoegang voor uw woning, die zowel langs binnen als langs buiten kan geopend worden.

Als de avond valt, houdt de hoge graad van isolatie en veiligheid binnen alles comfortabel en veilig. Het Crown-vouwsysteem is ontworpen om u perfecte controle te geven over de manier waarop u de deur wilt gebruiken. De unieke minimalistische handgreep is bovendien voor de vouwdeuren ook met een sleutel afsluitbaar.

Kortom, het elegante en praktische Crown-vouwdeursysteem is dus ideaal voor wie binnen en buiten in elkaar wil laten overgaan en toch een veilige, goed-isolerende raampartij wenst.

Meer weten over dit product? Vraag raad en informatie aan onze SAPA AluminiumVakman in uw buurt of bezoek onze website www.sapa-ramen.be

Bovendien kunt u nog steeds genieten van onze Batibouw-actie. Wie zich van 24 februari t.e.m. 31 maart 2018 registreert op www.sapabatibouw.be ontvangt een unieke code. Met deze code kan de bouwheer bij een bestelling van aluminium SAPA schrijnwerk bij zijn SAPA AluminiumVakman een korting tot €1.000 ontvangen. Opgelet: het aantal codes is beperkt! Actie onder voorwaarden.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-11281/sapa/partnerberichten/trend-in-ramen-en-deuren-al-aan-een-vouwraam-gedacht/