livios logo

Op zoek naar ramen en deuren? 10 redenen om een SAPA AluminiumVakman te kiezen

Je wil nieuwe ramen en deuren of je oude vervangen en bent daarvoor op zoek naar een geschikte vakman? Je zoekt iemand die met passie en precisie werkt en zo jouw bouwstress vermindert? Weet dan dat Sapa, systeemleverancier van aluminium profielen voor ramen, deuren en veranda’s , een netwerk van gecertificeerde SAPA AluminiumVakmannen heeft. Ons netwerk van SAPA AlumininiumVakmannen wordt jaarlijks gecontroleerd. Ze krijgen regelmatig opleidingen om up-to-date te blijven in de sector en ze voldoen bovendien aan het 10-punten kwaliteitscharter:

12043-N

De SAPA AluminiumVakman levert absoluut maatwerk.

Foto Sapa

12043-N

De SAPA AluminiumVakman staat garant voor kwaliteit

Foto Sapa

12043-N

Referentie van een SAPA AluminiumVakman

Foto Sapa

12043-N

Referentie van een SAPA AluminiumVakman

Foto Sapa

 1. Persoonlijke aanpak en advies van een échte vakman
  De SAPA AluminiumVakman kent de wereld van (ver)bouwen met aluminium door en door. Hij zorgt continu voor de juiste opleidingen voor zichzelf en voor zijn medewerkers. Bij hem kan je rekenen op betrouwbaar en up-to-date advies over de technische en esthetische aspecten van jouw project, over wettelijke vereisten en subsidies.
 2. Nauwkeurige en gedetailleerde offertes
  De SAPA AluminiumVakman weet hoe belangrijk jouw bouwbudget is. Daarom biedt hij je een sluitende en gedetailleerde offerte aan, compleet volgens jouw wensen.
 3. Duidelijke communicatie en nakomen van afspraken
  De SAPA AluminiumVakman zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt. De fabricage, levering en montage van jouw aluminium ramen en deuren gebeurt bij hem conform de gemaakte afspraken. Op mails en telefoons krijg je snel een duidelijk antwoord.
 4. Vakkundige productie in eigen atelier
  De SAPA AluminiumVakman maakt jouw aluminium ramen en deuren zelf. In zijn eigen atelier. Samen met zijn eigen medewerkers, stuk voor stuk deskundige vaklui. Zo ben je zeker van maatwerk, speciaal geconstrueerd voor jouw bouwproject.
 5. Oplossingen op maat van jouw project
  De SAPA AluminiumVakman werkt met kennis van zaken en zin voor detail. Hij is gewoon van op maat te werken: de beste garantie voor fijn afgewerkte ramen en deuren die perfect passen bij jouw project. Hij kan terugvallen op een ruime ervaring en kan je een uitgebreid portfolio aan referenties voorleggen.
 6. Innovatief gamma profielen van Sapa
  De SAPA AluminiumVakman werkt enkel met profielen van SAPA. Kwaliteitsprofielen die ruimschoots voldoen aan de Belgische EPB-norm en afgestemd zijn op de Belgische bouwgewoontes. Ze worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste normen. Ze koppelen hoge isolatiewaarden aan een doordacht design.
 7. Deskundige plaatsing in eigen beheer
  De SAPA AluminiumVakman plaatst aluminium ramen en deuren in eigen beheer. Zo ben je zeker dat jouw vakkundig gemaakte ramen en deuren eveneens vakkundig worden geïnstalleerd.
 8. Zorgvuldige controle van het eindresultaat
  De SAPA AluminiumVakman laat niets aan het toeval over. Tijdens de oplevering van de werf controleert hij samen met jou alle geïnstalleerde ramen en deuren en hij laat de werf proper achter.
 9. Uitstekende dienst-na-verkoop
  De SAPA AluminiumVakman blijft voor je klaar staan. Ook na de plaatsing van jouw ramen. Je kan rekenen op 10 jaar garantie en een uitgebreide en flexibele service-na-verkoop.
 10. Betrouwbare onderneming gecertificeerd door Sapa
  De SAPA AluminiumVakman runt een bedrijf dat zijn engagementen tegenover medewerkers, leveranciers en klanten nakomt. Hij verklaart zich akkoord te werken volgens de richtlijnen van het Aluminium Center Belgium©.

Benieuwd naar de kennis en expertise van de SAPA AluminiumVakman? Klik hier voor een SAPA AluminiumVakman in je buurt of neem meteen contact op .

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-12043/sapa/partnerberichten/op-zoek-naar-ramen-en-deuren-10-redenen-om-een-sapa-aluminiumvakman-te-kiezen/