livios logo

Aluminium ramen en deuren: oersterk en recyleerbaar

Op zoek naar ramen en deuren waarmee je jaren verder kan? Ramen en deuren uit aluminium zijn uiterst duurzaam in diverse opzichten. Oordeel zelf:

12637-NL

Foto Sapa

12637-NL

Foto Sapa

12637-NL

Foto Sapa

  • Aluminium is zeer stevig. Het buigt en vervormt niet. De aluminium profielen van Sapa zijn dan ook multi-inzetbaar. Van hoge inkompartijen en grote oppervlaktes met veel lichtinval tot complexe constructies. Met aluminium wordt het mogelijk.

  • Aluminium is oneindig recycleerbaar zonder kwaliteitsverlies. Bij recyclage volstaat 5% van de energie die nodig is voor de productie van primair aluminium.

  • Aluminium roest, rot of slijt niet. Hierdoor zijn de Sapa raam- en deurprofielen makkelijk te onderhouden en extra milieuvriendelijk.

  • De hoogwaardige poederlakken waarmee de Sapa-profielen worden afgewerkt, bestaan in 400 verschillende tinten. Welke kleur je ook kiest, je bent altijd zeker van eenzelfde duurzaamheid en kleurechtheid.

Slanke profielen 

Je hecht ook belang aan een stijlvol design? Aluminium profielen zijn erg sterk, zodat er met moderne, slanke profielen kan worden gewerkt. Jouw Sapa AluminiumVakman adviseert je graag over een passende stijl, kleur en afwerking. Scharnieren en krukken zijn in dezelfde kleur en afwerking te verkrijgen als je raam- en deurprofielen. Voor een op en top harmonieus gevelbeeld.

Kies voor Sapa kwaliteit

Je zoekt duurzame (schuif)ramen en deuren? Een gevelsysteem, veranda of lichtstraat? De innovatieve superisolerende profielen van Sapa zijn altijd een goed idee. Bij Sapa koppelen we topkwaliteit en een verfijnd design aan maatwerk én een prima service van de Sapa AluminiumVakman. Zo ben je jaren gerust.

Contacteer een Sapa AluminiumVakman in jouw buurt voor advies op maat. Des te sneller geniet je van extra comfort en een lagere energiefactuur!

Je vertrouwen waard
Sapa is een van de grootste leveranciers van aluminium bouwsystemen in Europa. Het volledige productieproces van de Sapa profielen verloopt in eigen beheer. De Hydro groep waar Sapa toe behoort, bedient wereldwijd ongeveer 30.000 klanten. Ook voor jouw project gaan we graag tot het uiterste!

Tot binnenkort?

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-12637/sapa/partnerberichten/aluminium-ramen-en-deuren-oersterk-en-recyleerbaar/