livios logo

Tuingevoel, comfort en gezelligheid in één? Ga voor een woonuitbreiding

De eerste zonnestralen komen piepen en we kijken uit naar zwoele zomeravonden buiten op het terras. Een bbq met familie en vrienden, vakantiedeuntjes op de achtergrond. Alleen is het nog wat te fris en is het knusser binnen in onze comfortabele woonkamer. En toch kan je het buitengevoel perfect combineren met het comfort binnenhuis. Hoe dan? Al eens aan een woonuitbreiding gedacht?

12769-NL

Woonuitbreiding door Sapa AluminiumVakman Van Hout-Alu-Construct nv

Foto Sapa

12769-NL

Extension door Sapa AluminiumVakman Alu Verschueren

Foto Sapa

Een woonuitbreiding is een extra leefruimte als verlengde van jouw tuin met het comfort en de gezelligheid van jouw woonkamer. En je haalt meer licht in huis. Bovendien oerdegelijk door de aluminium constructie met Sapa profielen.

Eén aanspreekpunt

Een extension wordt door jouw verandabouwer, de Sapa AluminiumVakman, ontworpen en volledig ingericht met aluminium (schuif)ramen, deuren en lichtstraten, isolatie, verlichting, verwarming, vloertegels, ventilatie en zonnewering naar wens. Hij helpt jou bij jouw keuze van design: strak en modern of eerder landelijk rustiek. Over de rest hoef je jou geen zorgen te maken. De vakman neemt jou het werk uit handen. Eén concept, één aanspreekpunt.

De veranda-oplossingen van Sapa zijn sowieso heel eenvoudig te combineren met alle raam-, deur- en schuifraamsystemen uit ons gamma.

En verder? Gewoon genieten. In de winter beschut tegen weer en wind en in de zomer (schuiframen) open.

Vakman in je buurt

Voor een Sapa verandabouwer in jouw buurt: Sapa AluminiumVakman


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-12769/sapa/partnerberichten/tuingevoel-comfort-en-gezelligheid-in-een-ga-voor-een-woonuitbreiding/