livios logo

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner?

Voor het kiezen van jouw ramen en deuren mag je zeker niet over één nacht ijs gaan. Aluminium ramen van Sapa zijn zeer duurzaam, stevig en gaan jarenlang mee.

13135-N

Foto Sapa

13135-N

Jouw betrouwbare partner: de Sapa AluminiumVakman

Foto Sapa

De fabricage van Sapa ramen is vakwerk. Ze worden volgens de regels van de kunst vervaardigd in het atelier van onze Belgische Sapa AluminumVakman. Hij staat garant voor kwaliteit, maatwerk en vakmanschap en denkt mee met jou en jouw architect. Hij geeft betrouwbaar en up-to-date advies over de technische en esthetische aspecten van jouw project en over wettelijke vereisten en subsidies. Kortom, hij neemt jouw zorgen uit handen.

De Sapa AluminiumVakman wordt opgeleid om de profielen te verwerken volgens het handboek “Aluminium Guide - Richtlijnen voor de aluminium Constructeur” uitgegeven door het Aluminium Center Belgium.
Bovendien is de Sapa AluminiumVakman gecertificeerd. Dit certificaat wordt niet zomaar uitgereikt. Onze vakmannen dienen te voldoen aan het 10-punten kwaliteitscharter en volgen regelmatig opleidingen, zodat hun vakkennis steeds up-to-date blijft.

Het 10-punten kwaliteitscharter:

  1. Persoonlijke aanpak en advies van een échte vakman
  2. Nauwkeurige en gedetailleerde offertes
  3. Duidelijke communicatie en nakomen van afspraken
  4. Vakkundige productie in het eigen atelier
  5. Oplossing op maat van jouw project
  6. Innovatief gamma Sapa-profielen
  7. Deskundige plaatsing in eigen beheer
  8. Zorgvuldige controle van het eindresultaat
  9. Uitstekende dienst-na-verkoop
  10. Betrouwbare onderneming gecertificeerd door Sapa

Betrouwbaar vakmanschap

Wil je beroep doen op de kennis en expertise van de Sapa AluminiumVakman? Vind dan hier je Sapa AluminiumVakman in je buurt of neem meteen contact op met de Sapa AluminiumVakman uit jouw regio.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-13135/sapa/partnerberichten/op-zoek-naar-een-betrouwbare-bouwpartner/