livios logo

Comfort en design gaan hand in hand met Avantis Smartline 70 Ligna

Het Avantis Smartline 70 Ligna aluminium raam- en deursysteem heeft een luchtdichtheid van categorie 4 en een buitenkader met een constructiediepte van slechts 70 mm. Deze oplossing is ook optimaal bestand tegen sterke windstoten van categorie C3.

13218-N

Avantis Smartline 70 Ligna

Foto Sapa

13218-N

Foto Sapa

13218-N

Foto Sapa

13218-N

Foto Sapa

Het smart ontwerp resulteert in een uniek raam dat hoogwaardige prestaties (waterdichtheid: 900 Pa) combineert met een trendy design dat makkelijk te installeren is. Zo heeft deze topper onder de aluminium ramen behalve comfort ook een zeer aantrekkelijke look. Deze oplossing voldoet aan de voorschriften en vereisten van EPB. 

Avantis Smartline 70 Ligna: straffe prestaties in een smal kader

Dankzij de toepassing van state of the art technieken in onze Avantis-reeks is de Avantis Smartline 70 de meest performante thermische reeks op de markt met een bouwdiepte van 70 mm.

Door het inbrengen van de isolatie tijdens het inrollen (concept Sapa-foam) en het gebruik van de juiste isolatie in de glassponning zijn 2 verschillende isolatieniveaus haalbaar.
De beglazingsrubbers (buiten en binnen) zijn identiek voor de 2 isolatieniveaus. Deze rubbers zijn rondlopend en garanderen een minimaal aanzicht ervan.

  • Avantis Smartline 70 Ligna Basic

Uf = 2,2 W/m2K

  • Avantis Smartline 70 Ligna 70 HI

Uf = 1,5 W/m2K

Voor elke bouwstijl een design

Avantis Smartline 70 is verkrijgbaar in 3 designs: Ligna, Ligna Industrial en Ligna Vlak.
Ga je voor een landelijk design of eerder een industriële look? Ben je op zoek naar een alternatief voor stalen ramen? Ga je bouwen of renoveren? Danzij het slanke aanzicht van de profielen en de diverse design mogelijkheden sluit deze topper onder de aluminium ramen beslist aan bij jouw persoonlijke voorkeur en de stijl van jouw woning. Een zeer geslaagde oplossing voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Ontdek Sapa achter de schermen tijdens de Open Bedrijvendag

Op zondag 6 oktober heb je de kans om een blik te werpen op het reilen en zeilen van het Supply Chain Center en de afgewerkte ramen en deuren in onze showroom in Landen uit te testen.

Een ontdekkingstocht doorheen het logistieke hart met tal van demonstraties en kinderanimatie. Bovendien maak je kans op een elektrische step.

Meer weten? Sapa Open Bedrijvendag. 

Betrouwbaar vakmanschap

Wil je graag meer weten over Avantis Smartline 70 Ligna of andere toepassingen? Vind dan hier je Sapa AluminiumVakman in je buurt of neem meteen contact op met de Sapa AluminiumVakman uit jouw regio.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-13218/sapa/partnerberichten/comfort-en-design-gaan-hand-in-hand-met-avantis-smartline-70-ligna/