livios logo

Renoveren? Denk meteen aan de ramen van de toekomst.

Met het Renovatiepact wenst Vlaanderen om tegen 2050  de gemiddelde energiescore van het Vlaamse woningpark met 75 procent te verbeteren.
Wie wil verbouwen moet voortaan ook meer en meer rekening houden met nieuwe normen en EPB-eisen. Verbouwprojecten waarvoor een bouwaanvraag of een melding nodig is, moeten namelijk aan de energieprestatieregelgeving (EPB) voldoen.

9793-N

Hoogwaardig aluminium raamsysteem

Foto Sapa

Voor verbouwingen zijn vooral de maximale U-waarden belangrijk. De maximale toegestane Uw-waarde (= isolatiewaarde voor ramen) voor 2017 = 1.5 W/m²K. Deze waarden zullen in de toekomst nóg lager komen te liggen. Om aan deze steeds strengere EPB-eisen te kunnen voldoen is het daarom aangeraden om voor een future proof oplossing te kiezen.

In dit opzicht heeft Sapa Building System zijn Avantis 95-reeks verder ontwikkeld. Avantis 95 Basic is een hoogwaardig aluminium raamsysteem én een future proof-oplossing. In combinatie met dubbel glas (Ug = 1.0) voldoet het Avantis  95 Basic-raam aan de huidige eisen. Bovendien kan het raam naderhand probleemloos geüpgraded. Je hoeft op termijn enkel het dubbel glas te vervangen door triple glas, en dit zonder de raamprofielen te vervangen. Als dat geen slimme keuze is voor de toekomst !

Avantis 95 Basic is dus hét ideale aluminium raamsysteem om zonder problemen aan de EPB-eisen voor nu én later te voldoen.

Ga langs bij een SAPA AluminiumVakman uit uw buurt voor meer advies bij het kiezen van uw ramen.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-9793/sapa/partnerberichten/renoveren-denk-meteen-aan-de-ramen-van-de-toekomst/