livios logo

Ramen en deuren kiezen? Kies dan toekomstgericht!

U wilt bouwen of renoveren en bent daarvoor nog op zoek naar een partner voor uw ramen en deuren? U heeft aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid maar wenst niet in te boeten aan comfort en esthetiek? Dan bent u bij Sapa Building System aan het juiste adres.

9958-N

Confort Smartline aluminium schuifraam

Foto Sapa

9958-N

Avantis 95 Basic Aluminium raam

Foto Sapa

Sapa Building System is leverancier van aluminium profielsystemen voor ramen en deuren en draagt innovatie steeds hoog in het vaandel. Dat merk je ook aan onze producten. Zo spelen wij in op de steeds strengere EPB-normen zónder in te boeten aan design.

Zo ontwikkelde Sapa Building System bijvoorbeeld het nieuwe hoogwaardig aluminium schuifraam Confort Smartline. Confort Smartline heeft een versmalde aanzichtbreedte van slechts 36 mm. De aanzichtbreedte van de middenstijl bepaalt het globale uitzicht van het raam, maar wordt echter vaak over het hoofd gezien bij het kiezen van een schuifraam. Het is daarmee het smalste schuifraam in zijn soort! Ter vergelijking: evenwaardige reeksen hebben een aanzichtbreedte tussen 100 en 125 mm. Bovendien voldoet Confort Smartline aan de strenge EPB-regelgeving waarbij de isolatiewaarde van het raam (Uw) lager dient te zijn dan 1.5 W/m²K. Klik hier voor een sneak preview van de Confort Smartline op onze Batibouw-stand.

Verder heeft Sapa Building System ook zijn Avantis 95-reeks verder ontwikkeld. Avantis 95 Basic is een hoogwaardig aluminium raamsysteem én een future proof-oplossing. In combinatie met dubbel glas (Ug = 1.0) voldoet het Avantis  95 Basic-raam aan de huidige eisen. Bovendien kan het raam naderhand probleemloos geüpgraded worden om zo te voldoen aan de energie-eisen van de toekomst. Je hoeft op termijn enkel het dubbel glas te vervangen door triple glas, en dit zonder de raamprofielen te vervangen. Als dat geen slimme keuze is voor de toekomst!

Heeft u interesse in sterk geïsoleerde én slanke ramen? Ga dan langs bij een SAPA AluminiumVakman uit uw buurt voor meer advies of kijk op www.sapa-ramen.be

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/556-9958/sapa/partnerberichten/ramen-en-deuren-kiezen-kies-dan-toekomstgericht/