livios logo

Timelapse: De opbouw van een houtskeletbouw in 2 minuten

De afgelopen maanden bouwde Dewaele Houtskeletbouw een gloednieuwe kijkwoning in De Pinte. Hoe het er aan toe ging? We tonen je het stap voor stap in deze timelapse video.

10475-N

Kijkwoning De Pinte

Foto Dewaele Woningbouw

10475-N

Kijkwoning De Pinte

Foto Dewaele Woningbouw

10475-N

Kijkwoning De Pinte

Foto Dewaele Woningbouw

10475-N

Kijkwoning De Pinte

Foto Dewaele Woningbouw

Openingsweekends

Droom jij ook van een woning die moderne stijlen verzoent met warme gevelmaterialen? Dan is een bezoek aan onze kijkwoning in De Pinte zeker de moeite waard. Dit hedendaags optrekje met houten gevel straalt karakter uit. De open leefruimte heeft een met glaswand afgeschermde bureauruimte en is zeer ruim.

We nodigen je graag uit op onze openingsweekends op 30 september & 1 oktober, 7 & 8 oktober en 14 & 15 oktober 2017 in Den Beer 3, De Pinte. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en schrijf je in op de Dewaele nieuwsbrief om een uitnodiging te ontvangen.

Ontdek hier meer over de nieuwe kijkwoning.

Meer over houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een snelle bouwmethode die gebruik maakt van hoogwaardige prefab wanden uit kwalitatieve houtstructuren.

Wil je duurzaam bouwen? Dan is een woning uit houtskelet de beste oplossing! Denk maar aan een BEN-woning, passiefhuis of zelfs nulenergiewoning.

Een belangrijk voordeel van een houtskeletbouw is de snelle oplevering. De constructie van een houtskeletbouw staat er al op 10 werkdagen!

Vraag hier jouw brochure aan.

12 dingen die je moet weten over bouwtechnieken


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/732-10475/dewaele-woningbouw/partnerberichten/timelapse-de-opbouw-van-een-houtskeletbouw-in-2-minuten/