livios logo

Bouwen op maat met sleutel-op-de-deur? Ja, dat kan!

Sleutel-op-de-deur bouwen is populairder dan ooit. Niet verwonderlijk, velen hebben door hun drukke job steeds minder tijd om het bouwproces zelf van A tot Z op te volgen en willen snel een instapklare woning op maat. Dat sleutel-op-de-deur woningen tegenwoordig perfect te personaliseren zijn, is mooi meegenomen.

Troeven van sleutel-op-de-deur 

Van het plan en het ontwerp tot de ruwbouw en de volledige binnen- en buitenafwerking, sleutel-op-de-deur is een bouwmethode waarbij één bouwbedrijf het volledige bouwproces op zich neemt. Ook op vlak van budgetbeheer en nazorg hoeven kandidaat-bouwers zich geen zorgen te maken. Ze krijgen duidelijke garanties op vlak van de totaalprijs en de bouwtermijn, die bovendien een stuk korter is dan wanneer er met aparte aannemers gebouwd wordt. Voeg er de snelle bouwmethode van houtskeletbouw aan toe en je profiteert meteen van de grootste troef.

Sleutel-op-de-deur en woningbouw op maat, een geslaagde combinatie

Door de troeven van sleutel-op-de-deur (een snelle uitvoering en transparante facturatie) te combineren met die van woningbouw op maat (creatieve vrijheid op vlak van ontwerp en materialen), gaat Dewaele Woningbouw veel verder dan een klassieke sleutel-op-de-deur firma. Dankzij een formule van totaalaanneming krijgen bouwers de vrijheid om een unieke instapklare woning te laten ontwerpen die beantwoordt aan al hun wensen.

Dewaele Woningbouw werkt niet met typeplannen of standaardafmetingen, maar met een ontwerp en afwerking op maat met keuze uit twee veelvoorkomende bouwformules :

 • Gesloten ruwbouw – De woning is wind- en waterdicht en is klaar om aan de technieken en andere afwerkingen te beginnen.

 • Houtskeletbouw sleutel-op-de-deur – Ramen, deuren, vloeren, binnendeuren, keuken, sanitair … Je woning is volledig instapklaar.

Kies je liever voor een tussenvorm volledig op maat van je bouwwensen? Ook dat kan, neem vrijblijvend contact op voor een woning in houtskeletbouw mét persoonlijke touch. 

Of neem een kijkje in onze realisaties en ontdek alle voordelen van onze totaalaanpak.

Meer dan een comfortabele manier van bouwen

Sleutel-op-de-deur bouwen met Dewaele is niet alleen een zorgeloze manier om je droomhuis te realiseren, het biedt ook nog andere voordelen: 

 • Energiezuinig bouwen
  Houtskeletbouw legt de focus op ecologisch en energiezuinig bouwen, zo bespaar je niet alleen op je energierekening, maar verbeter je ook het wooncomfort van je instapklare woning.

 • Keuzevrijheid
  Geen kant-en-klare woning, maar een thuis op maat. Kies alles zelf, van de wandopbouw tot de technieken en de afwerkingsgraad.

 • Binnen planning en budget
  Je hoeft niet bang te zijn dat je vastgelegde budget overschreden zal worden. Er zijn geen onverwachte meerprijzen of onaangename verrassingen achteraf.

 • Professionele en persoonlijke aanpak
  Al meer dan 60 jaar levert Dewaele Woningbouw kwaliteit op vlak van materiaal, wooncomfort en aanpak. Door echt te luisteren naar je wensen, mag je rekenen op een persoonlijke begeleiding doorheen het bouwproces.

 • Bouwen zonder zorgen
  Je hoeft geen telefoontjes te doen naar verschillende aannemers om alles op te volgen. Woningbouw Dewaele voorziet een projectleider die alles voor jou regelt. Hij is meteen je eerste en enige aanspreekpunt.

Overtuigd? Ontdek alles over deze populaire bouwstijl in onze showroom of in een van onze kijkwoningen.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/732-12116/dewaele-woningbouw/partnerberichten/bouwen-op-maat-met-sleutel-op-de-deur-ja-dat-kan/