livios logo

Moet je bouwen of renoveren? Vind het antwoord op Batibouw

Ben je van plan om te investeren in een eigen woning, maar twijfel je tussen nieuwbouw en renovatie? Dan staat een bezoekje aan Batibouw, de grootste beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting vast al in je agenda.

12485-N

Houtskeletbouw is dus een interessante optie voor wie ecologisch en duurzaam wil bouwen.

Foto Dewaele Woningbouw

De nieuwste bouwtrends, professioneel advies en standen vol inspiratie ... Batibouw is een walhalla voor al wie bouwplannen heeft!

Denk jij net als zoveel huizenjagers dat een nieuwbouw niet in je budget past en zoek je dan maar een huis om te renoveren? Wacht even, breng eerst een bezoekje aan Dewaele Woningbouw op stand 08212 in hal 8en ontdek alle troeven van een nieuwbouwwoning in houtskeletbouw:

 • De montage van het houtskelet neemt maximaal 10 dagen in beslag
 • Snelle afwerking dankzij de droge bouwmethode
 • Perfecte isolatie, beter geïsoleerd voor dezelfde prijs
 • Behaal makkelijk een subliem E-peil
 • Ecologisch bouwsysteem
 • Alle bouwstijlen zijn mogelijk
 • Van winddicht tot instapklaar, kies de mate van afwerking
 • Geniet van de Vlaamse premie voor afbraak en heropbouw, of misschien woon je in één van de 32 Belgische steden waar je aan een btw-tarief van 6 % kan afbreken en heropbouwen.

Houtskeletbouw is dus een interessante optie voor wie ecologisch en duurzaam wil bouwen binnen een vooraf bepaald budget. Je bent bovendien meteen klaar voor de toekomst, want met de integratie van energiezuinige technieken houd je je aan de strenge energienormen.

Maar er is meer goed nieuws: wist je dat een laag E-peil ook goed is voor de verkoopprijs van je woning (mocht je die ooit willen verkopen, natuurlijk)? Hoe lager het E-peil,hoe hoger de verkoopprijs en hoe sneller je woning verkocht wordt.

Ben je gewonnen voor de troeven van een nieuwbouwwoning? Vertel je plannen, de bouwexperten van Dewaele Woningbouw begeleiden je graag doorheen het volledige ontwerp- en uitvoeringsproces van je houtskeletbouwwoning.

Haal alles uit je Batibouw-bezoek met een goede voorbereiding:

 1. Maak een checklist
 • Welke informatie heb je echt nodig?
 • Wat houdt je bouwproject in?
 • Hebben je bouwpartners ervaring met houtbouw?
 • Wat als je nog geen architect hebt?
 • Welke energiebesparende technieken wil je?
 1. Plan je bezoek

Kom je voor de eerste keer of ben je een trouwe Batibouw-bezoeker? Maak in elk geval vooraf een lijstje van welke standen je wilt bezoeken, bepaal met wie je wil spreken en plan je tijd in. Breng alle relevante informatie, tekeningen of adviezen mee en ontdek alle mogelijkheden volgens jouw budget en wensen.

TIP: Bespreek tijdens Batibouw 2019 je plannen met de bouwspecialisten van Dewaele en krijg een gratis sporttas.

 1. Vraag referenties

Ben je overtuigd van alle voordelen van een houtskeletbouwwoning? Of wil je toch nog meer info over het bouwsysteem? Maak een afspraak en bezoek een kijkwoning bij jou in de buurt. Je krijgt er een persoonlijke rondleiding en ontdekt er alle mogelijkheden en de nieuwste technieken om duurzaam en estethisch te bouwen.

Waarom een stop aan de Dewaele Woningbouw-stand de moeite waard is ...

Dewaele is al meer dan 60 jaar pionier in houtskeletbouw. Dat merk je aan de ervaring en de drang om te blijven innoveren in duurzame en energiezuinige woningbouw. Tijdens Batibouw 2019 maken onze bouwexperten graag tijd voor je vrij en geven ze je vrijblijvend advies over alle bouwformules.

Batibouw 2019 – van 21 februari tot en met 3 maart in Brussels Expo.

Ontdek alle openingsuren en plan je bezoek.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/732-12485/dewaele-woningbouw/partnerberichten/moet-je-bouwen-of-renoveren-vind-het-antwoord-op-batibouw/