Je keukenkraan vernieuwen? Dat doe je makkelijk zelf met GROHE QuickFix

Wil je eindelijk werk maken van die druppelende kraan? Of ben je uitgekeken op je oude kraan en wil je die vervangen door een trendy exemplaar? Met GROHE QuickFix pak je deze klus makkelijk zelf aan. Dit doe-het-zelfpakket bevat alles wat je nodig hebt. Benieuwd hoe het werkt?

Kleine klusjes worden regematig op de lange baan geschoven. Jammer, want ze hebben vaak een grote impact en hoeven ook helemaal niet duur of moeilijk te zijn. Speciaal daarom heeft GROHE een verrassend eenvoudig concept bedacht: GROHE QuickFix. Hiermee kan echt iedereen aan de slag.

Alles in één doos

Voor kleine doe-het-zelfprojecten in je keuken kan je rekenen op GROHE QuickFix. Bijvoorbeeld voor het vervangen van je keukenkraan. Hoe dat dan precies werkt? Eerst maak je een keuze uit het aanbod aan GROHE Start keukenmengkranen. Van kleine tot grote formaten, met of zonder uittrekbare uitloop, in chroom of staal, ... Je vindt ongetwijfeld de kraan die past bij jouw stijl. Want de nieuwe GROHE Start keukenkranen combineren functionaliteit met een opvallend design.

Je keuze gemaakt? Door de snelle en gemakkelijke montage van deze kranen, valt de rompslomp van alle keukenklusjes weg. Via het GROHE FastFixation Plus montagesysteem installeer je deze blikvangers zonder gereedschap.

Geen handige harry?

Ook dan is GROHE QuickFix voor jou de ideale oplossing. Iedereen kan met de handige tools overweg. Je krijgt een handige QuickGuide meegeleverd die je, met duidelijke plaatjes, stap voor stap doorheen de installatie van je nieuwe keukenkraan gidst. Bekijk je liever een instructievideo vooraleer je eraan begint? De QuickVideo’s helpen je op weg. Scan hiervoor de QR-codes op de verpakking of handleiding en in enkele minuutjes weet je exact wat je te doen staat. Ongeacht of je nu een beginner of professional bent

Aan de slag!

Ben je er klaar voor om jouw keuken te QuickFixen? Ontdek er alles over op www.quickfix.grohe.be. Succes!

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media