livios logo

Nieuwe beglazing of je gevel na-isoleren? Op deze premies heb jij recht!

Is je woning aan renovatie toe of heb je pas een woning gekocht die niet voldoet aan de huidige energie-eisen? Je spaarboekje brengt amper iets op, dus investeren in je woning loont zeker de moeite. Energetisch renoveren is niet alleen een meerwaarde voor je woning, maar ook voor je comfort. Plus: je energiefactuur daalt!

12298-NL

De Zendow#Neo Premium-reeks heeft uitstekende thermische en akoestische eigenschappen.

Foto Deceuninck

12298-NL

Je buitenmuur na-isoleren via de buitenzijde is de ideale manier om je energiefactuur te verlagen.

Foto Deceuninck

12298-NL

De gevelbekleding Premium Vlak 200 is te combineren met de meest uiteenlopende isolatiematerialen.

Foto Deceuninck

Vervang je je oude ramen door hoogrendementsbeglazing of ga je je gevel na-isoleren? Dan kom je in aanmerking voor een premie. Deze individuele premies vraag je eenvoudig aan bij je netbeheerder.

Hoogrendementsbeglazing

Zijn je ramen energieverslindend? Hoog tijd om te investeren in superisolerende beglazing. Laat je door een aannemer hoogrendementsglas plaatsen met een isolatiewaarde van maximaal 1,0 W/m²K, dan heb je recht op een premie van 10 euro/m².

Tip: met de Zendow#Neo Premium-reeks van Deceuninck in combinatie met superisolerend glas is het zelfs mogelijk om een U-waarde van 0,65 W/m²K te behalen. Deze ramen hebben uitstekende thermische en akoestische eigenschappen, maar isolerende profielen zijn minstens even belangrijk. Dankzij de Linktrusion-technologie garandeert Deceuninck een uitstekende energiescore voor je woning.

Bereken met de energiesimulator hoeveel je gemiddeld bespaart door jouw ramen te vervangen.

Na-isolatie van je gevel

Bijna 20 procent van de warmte gaat verloren via je gevel. Je buitenmuur na-isoleren via de buitenzijde is de ideale manier om je energiefactuur te laten dalen. Laat je dit werk door een aannemer uitvoeren en heeft je gevel een isolatiewaarde van minstens 3,0 m²K/W? Dan heb je recht op een premie van 15 euro/m².

Tip: de Deceuninck gevelbekleding Premium Vlak 200 is dankzij haar beperkte dikte perfect te combineren met de meest uiteenlopende isolatiematerialen. Zo geef je jouw buitenmuur niet enkel een energetische, maar ook een esthetische upgrade. De nieuwe tijdloze gevelplank is licht in gewicht, maar toch robuust. De plank is bijzonder onderhoudsarm en bestaat uit een pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc. Je kan kiezen uit vier donkere tinten.

Vraag hier je gratis brochure of staal aan.

Meer info? Vraag vrijblijvend een plaatsingsofferte aan of vind een ervaren installateur in je buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-12298/deceuninck/partnerberichten/nieuwe-beglazing-of-je-gevel-na-isoleren-op-deze-premies-heb-jij-recht/