livios logo

Budgettip: combineer ramen in aluminium en pvc dankzij deze slimme kleuren

Ramen en deuren zijn een serieuze kostenpost in je (ver)bouwbudget. Maar wist je dat je voor je buitenschrijnwerk ook slim kan omspringen met je budget? Deceuninck verklapt hoe je dat doet!

12659-NL

Dankzij de nieuwe kleurencollectie matchen je ramen perfect met elkaar en met je woning...

Foto Deceuninck

12659-NL

... of je nu kiest voor aluminium of pvc.

Foto Deceuninck

12659-NL

Je hebt keuze uit zestien slimme kleuren uit de Aluroc- en Decoroc-collectie.

Foto Deceuninck

Ramen kiezen is geen makkelijke opdracht. Twijfel je tussen aluminium en pvc? Aluminium ramen zijn enorm populair, maar wel duurder. Ze zijn erg onderhoudsvriendelijk en passen met hun slanke profielen perfect bij een hedendaagse stijl. Ook pvc-ramen vragen heel weinig onderhoud. De grote troef van pvc: het is beter voor je portemonnee.

Combineer!

Combineer je ramen in aluminium en pvc? Dan kan je heel wat geld uitsparen zonder dat iemand het verschilt merkt! Dankzij de nieuwe kleurencollectie van Deceuninck matchen je ramen perfect met elkaar en met je woning, of je nu kiest voor aluminium of pvc. Ook hebben de pvc-ramen van Deceuninck een slanker en verfijnder profiel. Je hebt niet alleen meer zicht naar buiten en meer lichtinval, ze matchen ook perfect met aluminium ramen.

Slimme kleuren voor ramen in pvc…

Voor pvc-ramen kan je kiezen uit de Decoroc-kleurencollectie. Deze coatings zorgen voor een satijnachtige, matte look. Deceuninck past een unieke kleurmethode toe waarbij het pvc-raam een volledige kleurlaag krijgt. Dit zorgt voor een extra kwalitatieve uitstraling. Bovendien blijven je pvc-ramen kleurvast en geniet je van een jarenlange kleurgarantie. In combinatie met aluminiumramen merk je geen zichtbaar verschil meer!

… en aluminium

Om slim om te springen met de kleuren voor je ramen en deuren ontwikkelde Deceuninck het nieuwe coatingproces Aluroc. Deze kleuren voor aluminium ramen harmoniseren perfect met de Decoroc-collectie voor pvc-ramen. Op die manier kan je de kleuren probleemloos op elkaar afstemmen.

Test kleuren uit

Je hebt keuze uit zestien slimme kleuren uit de Aluroc- en Decoroc-collectie. Van betongrijs tot gitzwart. Dankzij het ruime aanbod kleuren stem je jouw ramen perfect af op je woning. Wil je weten welke kleur het beste past? Via de kleurensimulator van Deceuninck test je het eenvoudig uit. Laad een foto van je huis op of gebruik een van de standaardfoto’s en maak een realistische simulatie. Probeer en vergelijk!

Meer weten over aluminium en pvc-ramen? Neem een kijkje op www.deceuninck.be/nl-be/

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-12659/deceuninck/partnerberichten/budgettip-combineer-ramen-in-aluminium-en-pvc-dankzij-deze-slimme-kleuren/deceuninck