livios logo

Woning renoveren? Combineer authentieke ramen met moderne technologie!

Tegen 2050 moet elke woning even energiezuinig zijn als een nieuwbouwwoning. Al jaar en dag is de meimaand de renovatiemaand. We gaan steeds vaker terug in de stad wonen, waar er nog een heleboel huizen wachten op een grondige renovatie. Ga jij een oude herenwoning opknappen? Met de decoratieve ramen en deuren van Deceuninck behoud je het authentieke karakter van de woning.

12889-NL

De Deceuninck Autentica-reeks bestaat uit decoratieve en onderhoudsvriendelijke ramen.

Foto Deceuninck

12889-NL

Nieuwe ramen geven je woning een nieuwe look én zorgen ook voor een aanzienlijke energiebesparing.

Foto Deceuninck

12889-NL

Deze ramen scoren uitstekend op vlak van isolatie: de warmte blijft binnen en lawaai buiten.

Foto Deceuninck

12889-NL

Combineer je ramen met luiken in dezelfde of in een andere kleur.

Foto Deceuninck

Decoratieve pvc-ramen

De Deceuninck Autentica-reeks bestaat uit decoratieve en onderhoudsvriendelijke ramen. Een authentieke look en moderne technologie gaan meer dan ooit hand in hand. Dankzij de revolutionaire Linktrusion-technologie - waarbij zowel het raamkader als de vleugelversterking een kern hebben van pvc, staaldraad en glasvezels - scoren deze ramen uitstekend op vlak van thermische en akoestische isolatie: de warmte blijft binnen en lawaai en ongewenste geluiden blijven buiten. Ideaal voor in de stad!

Vier stijlen

Je kan kiezen uit vier stijlen die je gevel stuk voor stuk een unieke look geven:

  • Baroc: verzonken ramen;
  • Renaissance: ramen met vooruitspringende balken;
  • Romantic: ramen met kruisvorm;
  • Arboré: ramen met houtverbindingslook.

Dubbel voordeel

Nieuwe pvc-ramen geven je woning niet alleen een nieuwe look, maar zorgen ook voor een aanzienlijke energiebesparing. Met de energiecalculator van Deceuninck bereken je hoeveel je bespaart.

Decoratieve aluminium ramen

Met de Decalu Retro-reeks biedt Deceuninck ook decoratieve aluminium ramen met uitstekende energieprestaties aan. Deze ramen hebben dieperliggende profielen waardoor ze voor een rustieke retrotoets zorgen. Deze reeks combineert klassieke elegantie met de uitstekende energieprestaties van moderne aluminium ramen. Bovendien zijn de coatingkleuren perfect afgestemd op je buitenschrijnwerk zoals je gevel- en dakbekleding, ventilatie, zonwering, … Zo zorgt Deceuninck voor één kleurgeheel binnen je (ver)bouwproject.

Tip: wil je een unieke uitstraling creëren? Combineer je ramen met luiken in dezelfde of in een andere kleur. Deceuninck maakt ze volledig op maat zodat ze naadloos aansluiten bij je ramen. Welke kleur perfect bij je woning past, ontdek je via de kleurensimulator.

Meer weten? Vind een Preferred Partner in je buurt of surf naar www.deceuninck.be

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-12889/deceuninck/partnerberichten/woning-renoveren-combineer-authentieke-ramen-met-moderne-technologie/