livios logo

Je gevel renoveren? Zo geniet je van driedubbel voordeel

Wist je dat je buitenmuren verantwoordelijk zijn voor 20% warmteverlies in je woning? Tegen 2050 moet elke woning even energiezuinig zijn als een nieuwbouwwoning vandaag. Ervaar jij een tochtgevoel in huis? Tijd om je gevel te isoleren. De beste methode hiervoor? Isolatie via de buitenzijde!

13281-NL

Met gevelisolatie geniet je van driedubbel voordeel.

Foto Deceuninck

13281-NL

Een gevel in pvc is kleurvast en onderhoudsvriendelijk.

Foto Deceuninck

13281-NL

Hou je van een natuurgetrouwe houtlook? Twinson is een materiaal vervaardigd uit pvc en hout.

Foto Deceuninck

13281-NL

Plaats je buitenmuurisolatie? Vergeet dan niet om je premie aan te vragen.

Foto Deceuninck

Isoleren is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met gevelisolatie geniet je van driedubbel voordeel: je woning wordt energie-efficiënter, je gevel krijgt een nieuwe look én je hebt recht op een premie. Maar hoe isoleer je je buitenmuren het beste? Met een lichtgewicht geventileerde voorzetgevel. Met zo’n gevel voorzie je extra isolatie en een nieuwe afwerking.

Nieuwe look voor je gevel

De gevelbekleding van Deceuninck vormt de perfecte aanvulling op je isolatie. Je kan kiezen uit pvc, Twinson of aluminium. Deze bekledingen zijn erg onderhoudsvriendelijk. Bovendien heb je keuze uit een ruim kleurenpalet. Ze zijn makkelijk en snel te plaatsen. De montage gebeurt op een achterliggende draagstructuur. Via een tand- en groefsysteem worden de gevelplanken bevestigd.

Gevelbekleding in pvc, Twinson of aluminium

Pvc is een duurzaam materiaal dat volledig recycleerbaar is. Een gevel in pvc is kleurvast en onderhoudsvriendelijk. Kies je voor pvc? Dan kies je voor een duurzame gevel die generaties meegaat. Bij Deceuninck vind je een ruim aanbod natuurlijke en tijdloze kleuren.

Hou je van een natuurgetrouwe houtlook? Twinson is een nieuw revolutionair materiaal, vervaardigd uit pvc en hout. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in een nieuwe grondstof brengt Twinson het beste uit twee werelden samen: de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc en het natuurlijke en warme uitzicht van hout. In tegenstelling tot hout moet Twinson niet vernist of geolied worden.

Naast pvc en Twinson biedt Deceuninck ook lamellenwanden uit aluminium aan. Deze wanden zijn bestand tegen alle weeromstandigheden, ze zorgen voor permanente ventilatie en een blijvend verzorgd uitzicht. Ideaal voor wie een moderne uitstraling wil.

Vraag je premie aan

Plaats je buitenmuurisolatie? Vergeet dan niet om je premie aan te vragen bij je netbeheerder. Voor na-isolatie via de buitenzijde heb je recht op een premie van 15 euro/m² als de isolatie een minimale warmteweerstand (Rd-waarde) heeft van 3,0 m²K/W (vierkante meter Kelvin per Watt) en de werken worden uitgevoerd door een aannemer.

Meer weten?

Is een gevelbekleding van Deceunink iets voor jou? Vraag hier je gratis staal aan. Nog geen keuze gemaakt? Laat je inspireren door deze realisaties of vraag je gratis prijsofferte aan.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-13281/deceuninck/partnerberichten/je-gevel-renoveren-zo-geniet-je-van-driedubbel-voordeel/