livios logo

Hoeveel energie bespaar jij met nieuwe ramen? Bereken het!

Gemiddeld ontsnapt er 15% van de warmte in een woning via de ramen en deuren. Wil je je energieverbruik verminderen en je comfort verhogen? Dan combineer je best hoogrendementsglas in combinatie met sterk isolerende raamprofielen. Met nieuwe ramen van Deceuninck bespaar je niet alleen energie, maar geef je je woning ook een nieuwe look.

13323-NL

Hoe beter de energiescore van je huis, hoe minder je moet verwarmen en hoe lager je energiefactuur.

Foto Deceuninck

13323-NL

Met nieuwe ramen bespaar je niet alleen energie, maar geef je je woning ook een nieuwe look.

Foto Deceuninck

13323-NL

De kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en pvc (Decoroc) werden perfect op elkaar afgestemd.

Foto Deceuninck

Tegen 2050 moet iedere woning even energiezuinig zijn als een nieuwbouwwoning vandaag. Heb jij nog enkele beglazing of ervaar je een tochtgevoel in huis? Dan is het tijd om te investeren in energiezuinige ramen. Je verbetert niet alleen je wooncomfort. Ook je energieverbruik zal dalen.

Bereken hoeveel je bespaart

Hoe beter de energiescore van je woning, hoe minder je moet verwarmen en hoe lager je energiefactuur. Met de Energiecalculator van Deceuninck bereken je snel hoeveel jij bespaart met nieuwe ramen. In slechts enkele klikken krijg je een schatting.

Deceuninck biedt met het ruime gamma ramen en deuren in aluminium en pvc een perfect evenwicht tussen energierendement, comfort en design. Aluminium ramen zijn stijlvol en onderhoudsvriendelijk. Pvc heeft zowel klassieke als strakke, stijlvolle oplossingen. Beide materialen presteren goed op vlak van thermische en akoestische isolatie.

Uitstekende prestaties en uitgebreid kleurenpalet

Dankzij de revolutionaire Linktrusion-technologie zijn de pvc-profielen van Deceuninck nog energiezuiniger. Deze technologie zorgt voor een optimale isolatiewaarde. Je woning haalt niet alleen een betere energiescore, je merkt het ook op je energiefactuur.

De pvc en aluminium ramen van Deceuninck zijn bovendien verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet. Voor iedere stijl vind je de geschikte kleur. Laat je inspireren door deze realisaties. Kan jij maar niet beslissen? Vraag bij een Preferred Partner om een gratis staal of test verschillende kleuren uit via de kleurensimulator. Deze geeft je een waarheidsgetrouw beeld van hoe je woning er zal uitzien met de ramen die jij kiest.

Smart Colours

Deceuninck lanceerde recent ook haar Smart Colours-programma. Dankzij Smart Colours matcht al het schrijnwerk van Deceuninck (ramen, deuren, ventilatie en gevel) met elkaar. Zo werden de kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en pvc (Decoroc) perfect op elkaar afgestemd.

Meer weten over aluminium en pvc-ramen? Neem een kijkje op www.deceuninck.be of vraag je gratis prijsofferte of brochure aan.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-13323/deceuninck/partnerberichten/hoeveel-energie-bespaar-jij-met-nieuwe-ramen-bereken-het/deceuninck