livios logo

Een nieuw terras laten plaatsen? Makkelijk en snel dankzij Twinson Click!

Kijk je al uit naar de eerste lentedagen en zonnestralen? Waar kan je beter genieten dan op je terras. Wil je nog snel deze buitenplaats in orde laten brengen of een nieuw terras laten aanleggen? Dankzij het Twinson Click-terrassysteem van Deceuninck was dit nog nooit zo makkelijk. De Twinson-terrasplanken zijn ideaal voor je terras, tuinpad of zelfs een zwembadrand.

13825-NL

Dankzij het Twinson Click-systeem was een terras plaatsen nog nooit zo eenvoudig.

Foto Deceuninck

13825-NL

De Character Massive plank is aan de ene kant fijn gegroefd en aan de andere kant vlak geborsteld.

Foto Deceuninck

13825-NL

Ook de robuuste Majestic Massive Pro plank is in twee designs verkrijgbaar:

Foto Deceuninck

13825-NL

Bij Character Massive en Essential heb je keuze uit zes verschillende natuurlijke kleuren.

Foto Deceuninck

13825-NL

De Majestic-planken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Foto Deceuninck

Twinson is een revolutionair materiaal dat vervaardigd is uit hout en pvc. Hierdoor geniet je van de voordelen van beide materialen: de natuurlijke en warme look van echt hout én de onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Bovendien is Twinson 100% recycleerbaar.

Welke terrasplank kies jij?

Bij Deceuninck vind je verschillende terrasplanken uit Twinson-houtcomposiet: Majestic Massive Pro, Character Massive en Essential Terace. Deze planken hebben een natuurlijke look-and-feel en zijn waterbestendig, splintervrij en antislip. Zelfs als het regent. Het grote voordeel? De Twinson-terrasplanken zijn erg onderhoudsvriendelijk. Ze vergen weinig onderhoud, waardoor je nog meer buiten kan genieten van het mooie weer. 

Hoe ziet jouw toekomstig terras eruit? Ontwerp het met deze tool.

Streling voor het oog

De Twinson-terrasplanken zijn één voor één een streling voor het oog. Uniek aan alle Twinson-terrasplanken: je kan beide kanten van de plank als zichtbare zijde gebruiken. De Character Massive plank is aan de ene kant fijn gegroefd en aan de andere kant vlak geborsteld, de Essential Terrace plank biedt je de keuze uit een fijn of grof gegroefde zijde. Ook de robuuste Majestic Massive Pro plank is in twee designs verkrijgbaar: aan de ene kant heb je een oppervlak met authentieke houtnerven, aan de andere kant de look van fijn gegroefd hout. Aan jou de keuze!

Verschillende kleuren

Met Twinson geef je een elegante toets aan je terras, zwembad of tuinpad. De Majestic-planken zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: Antique Oak, Smoked Oak, Country Oak en Mountain Oak. Bij Character Massive en Essential heb je keuze uit zes verschillende natuurlijke kleuren. Van Hazelnut tot Liquorice. Welke is jouw favoriet? Ontdek hier alle Twinson-kleuren.

Twinson Click systeem

Deceuninck pakt uit met een baanbrekend terrassysteem: Twinson Click. Het is een schroefloos, feilloos en tijdloos systeem voor iedereen die nog graag snel een terras wil laten aanleggen voor de zomer in het land is. Door de schroefloze techniek kan een professionele installateur een Twinson Click-terras 2,5 keer sneller plaatsen dan een traditioneel terras met hout en schroeven.

Snel en makkelijk te plaatsen

Dankzij het Twinson Click-systeem was een terras plaatsen nog nooit zo eenvoudig. Eerst plaatst de installateur de onderstructuur. Hierop bevestigt hij de op maat gezaagde planken via verdoken bevestigingsclips. Daarna werkt hij de randen nog af met een plint en de klus is geklaard. Zo geniet je in no time van je terras!Meer weten? Surf naar www.twinson.com.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-13825/deceuninck/partnerberichten/een-nieuw-terras-laten-plaatsen-makkelijk-en-snel-dankzij-twinson-click/