livios logo

4 redenen om te kiezen voor aluminium ramen en deuren van Deceuninck

Let je bij het kiezen van nieuwe ramen en deuren op de isolerende eigenschappen of het uitzicht? Voortaan hoef je niet meer te kiezen want bij Deceuninck gaan prestaties en design hand in hand. Met hun vernieuwde aluminium reeks, Decalu, heb je meer designmogelijkheden dan ooit tevoren!

1. Aluminium met de beste eigenschappen van pvc

De Decalu-reeks werd geoptimaliseerd door de integratie van enkele technieken die ook bij pvc-ramen en deuren worden gebruikt. Zo zijn de dichtingen in glaslat en profiel vooraf ingerold wat de montage veel vlotter laat verlopen. Het gebruik van verborgen beslag en afwatering geïntegreerd in het kaderprofiel versterkt het hoogstaande design van de reeks verder. Bovendien biedt ze een uitstekende thermische isolatie én zijn de profielen 100% recycleerbaar.

2. Totaaloplossing voor elke stijl

Deceuninck stelt met Decalu een uitgebreid aanbod voor: van ramen en deuren tot schuiframen en schuifvouwdeuren. Zo krijg je een totaaloplossing voor jouw project. Hun aluminium deuren zijn bovendien voorzien van het unieke en gepatenteerde anti-bi-metal-effect waardoor ze hun vorm blijven behouden, ook bij hoge temperaturen. Decalu biedt ook heel wat mogelijkheden op vlak van design: van modern tot klassiek. Wil je minimalistische ramen voor een modern ontwerp? Ramen met een retrotoets voor een landelijke woning? Of ben je helemaal weg van de industriële trend en verkies je ramen met een steellook? Ontdek hier alle stijlen en designs.

3. Duurzame kleuren

Je kan kiezen uit een uitgebreid hedendaags kleurengamma voor je aluminium ramen en deuren: alle RAL-kleuren zijn beschikbaar, van wit tot kwartsgrijs over grafietzwart, en dit zowel in blinkende, matte als structuuruitvoering. Deceuninck ontwikkelde ook het slimme kleurengamma ‘Smart Colours’ waar de beschikbare kleurcoatings voor aluminium (Aluroc) en pvc (Decoroc) perfect met elkaar matchen.

4. De ideale combinatie

De Decalu-reeks vormt hiermee een perfecte aanvulling op de Deceuninck pvc-ramen. Dankzij Smart Colours zijn de look & feel van aluminium en kunststof ramen amper van elkaar te onderscheiden. Bij Deceuninck kan je dus verschillende ramen, ventilatie- en geveltoepassingen in één kleur combineren in je bouw- of verbouwproject.

Ben je helemaal overtuigd van de nieuwe Decalu-reeks? Vraag een gratis offerte aan of zoek een verdeler in je buurt.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-13908/deceuninck/partnerberichten/4-redenen-om-te-kiezen-voor-aluminium-ramen-en-deuren-van-deceuninck/