livios logo

Geniet van een beter binnenklimaat dankzij zelfregelende raamroosters van Deceuninck

Wil je een gezond binnenklimaat in je woning? Dan is ventileren erg belangrijk. Zo geniet je van een continue aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht. Kies je voor een ventilatiesysteem C of C+? De TunalTopNeo ventilatieroosters van Deceuninck bieden je de gepaste oplossing. Wij zetten de troeven op een rij.

Raamventilatie

Bij een ventilatiesysteem C of C+ wordt de verse lucht op een natuurlijke wijze aangevoerd via raamroosters. De ventilatieroosters van Deceuninck zijn weersbestendig, onderhoudsarm en duurzaam. Met de TunalTopNeo-ventilatieroosters geniet je in open stand van een constante toevoer van verse lucht. Hierdoor verhinder je schimmel- en condensvorming in huis. Zo geniet je van een optimaal wooncomfort en een gezond binnenklimaat.

Geen tochtgevoel en uitstekende akoestische demping

Met deze ventilatieroosters ervaar je geen tocht. De verse buitenlucht vermengt zich eerst met de aanwezige warme lucht in de binnenkap van het rooster waardoor een koude luchtstroom vermeden wordt. Dankzij het thermisch onderbroken aluminium profiel gaat er minder warmte verloren en haal je een U-waarde van 1,8 W/m²K. Woon je in een lawaaierige buurt? De TunalTopNeo db43 zorgt voor een uitstekende akoestische demping zodat je geen last hebt van lawaai.

Makkelijk te bedienen

Het grote voordeel: de TunalTopNeo-roosters zijn toepasbaar op alle ramen, ongeacht of je nu aluminium, houten of ramen in pvc hebt. Je kan de roosters gemakkelijk bedienen: manueel of via een hendel, stang of koord. Ook het onderhoud is eenvoudig. Dankzij de afneembare binnenklep is het rooster zo gereinigd.

Minimalistisch design

Door het minimalistisch design gaat de TunalTopNeo aan de binnenzijde van je woning volledig en onzichtbaar op in je raam. Aan de buitenzijde kan je de kleur van het rooster perfect afstemmen op je raamprofielen. Deceuninck ontwikkelde hiervoor ‘Smart Colours’ waarbij de kleuren voor alle aluminium en pvc-oplossingen perfect op elkaar afgestemd worden. Zowel voor ramen en deuren als alle gevel- en ventilatie-oplossingen van Deceuninck. Zo trek je dezelfde look & feel door in je volledige buitenschrijnwerk.

Meer weten? Bezoek de website van Deceuninck of stel hen je vragen via e-mail.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-14025/deceuninck/partnerberichten/geniet-van-een-beter-binnenklimaat-dankzij-zelfregelende-raamroosters-van-deceuninck/deceuninck