livios logo

Kwalitatieve ramen en deuren bestellen? Let op het SSK-label

Ramen en deuren kopen doe je doorgaans maar één keer. Daarom investeer je best in kwalitatief schrijnwerk. Wil je controleren of bepaalde ramen en deuren voldoen aan de meest actuele normen? Dan kan je vertrouwen op het SSK-label van KIWA! Dit label verzekert je dat het schrijnwerk van hoogstaande kwaliteit is. Bij Deceuninck speel je op safe, want alle Preferred Partners van Deceuninck zijn gecertificeerd met het SSK-label.

14485-NL

Bij Deceuninck speel je op safe: alle Preferred Partners zijn gecertificeerd met het SSK-label.

Foto Deceuninck

14485-NL

Het KIWA-certificaat legt kwaliteitseisen en garanties op voor zowel de productie als plaatsing.

Foto Deceuninck

14485-NL

Het gaat om technische aspecten die je niet zelf kan controleren, maar die wel kwaliteit garanderen.

Foto Deceuninck

14485-NL

Ben je op zoek naar nieuwe ramen? Vraag dan bij je schrijnwerker naar het SSK-label van KIWA.

Foto Deceuninck

Let op het SSK-label van KIWA

Het SSK-label van KIWA staat voor kwaliteit. Het verzekert je dat je ramen en deuren geproduceerd worden volgens de meest actuele kwaliteitsstandaarden op de Belgische markt. Daarnaast krijg je de garantie dat je buitenschrijnwerk kwalitatief geplaatst wordt door een erkende vakman.

Verschil tussen CE-label en KIWA

Er bestaat al een verplicht CE-label voor ramen en deuren. Waarom zou je dan letten op het SSK-certificaat van KIWA? Het CE-label spreekt zich enkel uit over de eigenschappen van een product. Het KIWA-certificaat gaat nog een stuk verder en legt kwaliteitseisen en de bijhorende garanties op voor zowel de productie als plaatsing. Bedrijven die het label dragen worden jaarlijks meermaals gecontroleerd tijdens de productie en plaatsing van ramen en deuren. Zo verzekert KIWA dat de standaarden hoog worden gehouden en de regels strikt gevolgd.

KIWA-certificaat biedt garanties

De kwaliteitsstandaarden van KIWA hebben betrekking op het product en het proces. Bij de productcontrole kijken ze naar de montage en kwaliteit van het beslag, de lucht- en waterdichtheid, de nauwkeurigheid van de maatvoering, het weldoordacht boren van ontwaterings- en ontluchtingsgaten, … Bij de procescontrole zijn andere zaken belangrijk: de temperatuur van de lasspiegels, het vermijden van beschadigingen bij stockage en transport, klachtenbehandeling en opleiding van het personeel, … Het gaat dus om heel wat technische aspecten die je niet zelf kan controleren, maar die je wel 100% kwaliteit garanderen.

Informeer je bij je schrijnwerker

Ben je op zoek naar nieuwe ramen? Vraag dan bij je schrijnwerker naar het SSK-label van KIWA. Zo ben je 100% zeker van kwaliteit. Wist je dat alle Preferred Partners van Deceuninck gecertificeerd zijn met dit label? Zo garanderen zij dat hun ramen en deuren van hoogstaande kwaliteit zijn, ongeacht of je nu kunststof of aluminium schrijnwerk verkiest. Zoek hier een Preferred Partner van Deceuninck bij je in de buurt.

Meer weten? Surf naar www.deceuninck.be of vraag een gratis offerte.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-14485/deceuninck/partnerberichten/kwalitatieve-ramen-en-deuren-bestellen-let-op-het-ssk-label/