livios logo

Pvc-ramen waren nog nooit zo modern en minimalistisch

Pvc-ramen staan vooral bekend om hun uitstekende prestaties. Bij een strakke uitstraling denken we aan aluminium ramen. Maar daar komt nu verandering in. Deceuninck lanceert met de nieuwe Elegant-reeks kunststof profielen die nooit eerder zo minimalistisch waren. De Abstract-uitvoering met gelijkliggende kader en vleugel werd bekroond voor zijn design met een Red dot en German Design Award.

Minimalistisch en uiterst performant

Pvc-ramen bieden de beste thermische en akoestische isolatiewaarden. De profielen van de nieuwe Elegant-reeks van Deceuninck zijn daarnaast ook minimalistischer dan ooit, maar daarom niet minder performant. Bij de Elegant ThermoFibra Infinity wordt er glasvezel in het profiel verwerkt in plaats van staal. Hierdoor verdwijnt een koudebrug en behalen de profielen ijzersterke Uf-waarden vanaf 0.88 W/m²K.

Optimaal comfort

De Elegant-ramen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, allen uitvoerbaar tot triple glas. Zo ben je verzekerd van een optimaal geluidscomfort in alle omstandigheden. Daarnaast zijn ze ook uiterst lucht-, water- en winddicht. Hierdoor geniet je in alle weersomstandigheden van het jarenlang comfort. Bovendien bieden deze ramen extra veiligheid tegen inbraak en voldoen ze ook aan alle wettelijke brandvoorschriften.

Onderhoudsvriendelijk

Nog een extra voordeel: kunststofprofielen zijn makkelijk te onderhouden. Je hoeft ze nooit te schilderen, vernissen of te behandelen met speciale producten. Je kan ze gewoon met water en een niet-agressief reinigingsproduct schoonmaken.

Configureer je ramen

Ben je benieuwd hoe de Elegant-ramen eruit zien in een woning? Met de Winspirator van Deceuninck kan je het uittesten. Kies je favoriete design, duid een kleur aan en ontdek onmiddellijk het resultaat. Ga hier naar de tool. Je krijgt het resultaat volledig gratis toegestuurd of je kan het via de Winspirator ook naar een partner van Deceuninck doorsturen. Zij helpen je graag verder met jouw project.

Ga je graag langs bij een partner van Deceuninck of wil je meer informatie? Zoek een verdeler in je buurt of surf naar www.elegant.deceuninck.com.

 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-14792/deceuninck/partnerberichten/pvc-ramen-waren-nog-nooit-zo-modern-en-minimalistisch/