livios logo

Keuzestress? Configureer de ramen en deuren van je dromen met de Winspirator

Ramen en deuren bepalen grotendeels de stijl van je woning. Toch is het geen vanzelfsprekende keuze om te maken. Wil je voordat je de knoop doorhakt eerst eens zien hoe de ramen en deuren er uitzien in een huis en of ze wel passen bij de stijl van je woning? De Winspirator-tool van Deceuninck helpt je hierbij.

Bij welke keuzes kan de Winspirator je helpen?

Als je ramen en deuren gaat kiezen, heb je enorm veel keuze. Bouw je in een landelijke stijl? Dan wil je misschien ramen met sierlijsten. Ga je voor je een vast raam of opendraaiend raam? Passen ramen in grijsaluminium bij je woning of val je toch eerder voor de charme van een houtstructuurfolie? Ook over de kleur aan de binnenkant van je schrijnwerk moet je beslissen. Met de Winspirator van Deceuninck zie je meteen welk effect jouw voorkeuren hebben.

Goed voorbereid naar de showroom

Begin je zoektocht naar ramen en deuren steeds bij de Winspirator. Zo kan je tijdens je afspraak in een verdeelpunt al beter aangeven wat je mooi vindt of zeker niet wil. Deze online applicatie is ook perfect afgestemd op mobiel gebruik. Zo kan je je vanuit je luie zetel laten inspireren. Ga meteen naar de configurator.

Jouw Winspirator dossier gratis toegestuurd

De Winspirator-tool geeft je de mogelijkheid om je woningstijl te kiezen en bijpassende ramen en deurprofielen te configureren. Kies uit verschillende materialen, types, openingsmogelijkheden en kleuren. Je kan de woning 360° draaien en de ramen zowel aan de buiten- als binnenkant bekijken. Na de inspiratieronde krijg je de mogelijkheid om de info van je project aan te vullen met technische aspecten zoals aantallen, afmetingen en afwerkingen. Tot slot kan je jouw persoonlijk dossier rechtstreeks naar een verdeler in je buurt sturen. Zij staan klaar om je te helpen bij jouw project.

Direct van start? Surf naar www.winspirator.deceuninck.com en configureer vandaag nog de ramen en deuren van je dromen!

 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-14794/deceuninck/partnerberichten/keuzestress-configureer-de-ramen-en-deuren-van-je-dromen-met-de-winspirator/