livios logo

Twinson Click: voor wie graag snel van zijn terras geniet

Wil je nog vlug voor de zomer een terras laten aanleggen voor de perfecte staycation? Twinson Click van Deceuninck is het ideale terrassysteem voor wie graag binnen de kortste keren van zijn terras geniet. Met dit schroefloze systeem laat je snel en eenvoudig je terras aanleggen. Klik na klik.

Verschillende uitvoeringen

Twinson Click is een schroefloos terrassysteem waarmee je snel een terras kan laten plaatsen. Je bepaalt zelf de look van je terras met Majestic Massive Pro- of Character Massive-planken. De Twinson Majestic Massive Pro-planken hebben een houtnerfafwerking die een natuurlijke look geeft aan je terras. Ze zijn verkrijgbaar in vier kleuren. De Twinson Character Massive-planken hebben een geschuurde finish. Deze planken zijn verkrijgbaar in zes kleurafwerkingen die na enkele maanden hun uiteindelijke, natuurlijke tint krijgen. Ontdek hier welke plank het beste bij jouw terras past.

Slipvast en splintervrij

Twinson-planken hebben de natuurlijke charme van hout, maar de voordelen van kunststof. Door de combinatie van deze twee materialen zijn Twinson-planken uiterst slipvast. Zelfs in extreme weersomstandigheden. Ze zijn ook splintervrij waardoor je zorgeloos blootvoets kunt rondlopen. Nog een extra voordeel: Twinson is makkelijk te onderhouden en 100% rotvrij. Doordat je minder tijd aan het onderhoud hoeft te besteden, heb je méér tijd om te genieten op je terras.

Makkelijke plaatsing

Dankzij het schroefloze systeem van Twinson Click plaatst een installateur je terras in één-twee-drie. De opbouw van een Twinson-terras is eenvoudig en snel. De planken worden op een aluminium kaderwerk bevestigd. Is de ondergrond ongelijk? Dan gebruikt de installateur terrasverhogers die in de hoogte versteld kunnen worden. Zo vangt hij hoogteverschillen op of corrigeert hij een ongelijke ondergrond. Kan je niet wachten tot je nieuwe terras er ligt? Ontwerp nu al je terras met de terrascalculator van Deceuninck. Of laat je inspireren door deze ontwerpen.

Meer weten? Surf naar www.twinson.com/nl-be of neem contact op via onze contactpagina

 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-14865/deceuninck/partnerberichten/twinson-click-voor-wie-graag-snel-van-zijn-terras-geniet/deceuninck