livios logo

3x nieuwe ramen en deuren: ontdek de keuzes van de koppels uit Huis Gemaakt

In het programma Huis Gemaakt op VTM kregen drie panden in Kortrijk, Lokeren en Laakdal een grondige en duurzame make-over. Voor de ramen kozen de koppels uit de nieuwe Elegant (kunststof) en Decalu (aluminium) reeks van Deceuninck. Twijfel jij nog over de juiste ramen en deuren voor jouw woning? Dan kan je hier inspiratie opdoen voor je eigen project!

15326-NL

Ruben en Antje uit Lokeren kozen voor aluminium Decalu-ramen en Elegant-ramen in kunststof.

Foto Deceuninck

15326-NL

Ook Kenny en Amber combineerden Elegant- en Decalu-ramen.

Foto Deceuninck

15326-NL

. Het schuifraam geeft toegang tot het terras dat aangelegd is met Twinson-planken van Deceuninck.

Foto Deceuninck

15326-NL

Harry en Jerina uit Kortrijk kozen voor zwarte ThermoFibra Infinity-ramen uit de Elegant-reeks.

Foto Deceuninck

15326-NL

Voor het grote schuifraam en de ramen in hun binnentuin werd voor Decalu aluminium gekozen.

Foto Deceuninck

1. Kunststof en aluminium ramen in steengrijs in Lokeren

In hun statige voorgevel in Lokeren kozen Ruben en Antje voor aluminium Decalu-ramen op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping koos het koppel voor energiezuinige Elegant-ramen in kunststof. Alle ramen werden in dezelfde kleur uitgevoerd: steengrijs. Het design van de kunststof en aluminium ramen van Deceuninck is zo op elkaar afgestemd dat zelfs een kenner het verschil niet ziet. Ook de kleuren zijn perfect gematcht dankzij het Smart Colours-principe. Hierdoor kan je aluminium en kunststof ramen probleemloos combineren en zo je budget onder controle houden!

Antje en Ruben maakten ook een goede keuze op vlak van isolatie. De Elegant ThermoFibra Infinity profielen werden namelijk ook in hun achtergevel gebruikt. Deze profielen zijn in de vleugels versterkt met glasvezel in plaats van de klassieke staalversterking die voor een extra koudebrug zorgt. In combinatie met de Forthex-versterking in de raamkaders, waar gerecycleerd hardschuim de klassieke staalversterking vervangt, kan het koppel zo genieten van super isolerende ramen.

Zwarte aluminium en kunststof ramen in Laakdal

Ook Kenny en Amber combineerden Elegant- en Decalu-ramen. In de achterbouw kwamen kamerbrede ramen in aluminium die maximaal daglicht binnenlaten. Het schuifraam geeft toegang tot het terras dat aangelegd is met Twinson-planken van Deceuninck. Voor de andere ramen koos het koppel voor Elegant Abstract in kunststof. Die uitvoering heeft een gelijkliggende kader en vleugel, exact zoals aluminium ramen. Zo trok het koppel de strakke lijnen van hun interieur volledig door in hun schrijnwerk.

3. Superisolerende -ramen uit kunststof voor Kortrijk

Harry en Jerina renoveerden een oude burgerwoning in Kortrijk. Vooraan plaatste Deceuninck voor hen zwarte ThermoFibra Infinity-ramen uit de Elegant-reeks van Deceuninck. Opnieuw een keuze voor uitstekende isolatiewaarden! Voor het grote schuifraam en de ramen in hun binnentuin werd dan weer voor Decalu aluminium gekozen in dezelfde kleur. In Kortrijk leverde Deceuninck ook de dakafwerking voor de oversteek vooraan het pand.

Configureer de ramen en deuren van jouw dromen

Benieuwd welke ramen bij jouw woning zouden passen? Via de Winspirator-tool kan je jouw woningstijl kiezen en verschillende ramen en deuren uittesten. Je kan kiezen voor kunststof of aluminium, diverse kleuren en openingsmogelijkheden. Heb je de ideale configuratie gevonden? Dan kan je je dossier gratis doorsturen naar je e-mailadres.

Zoek een verdeler in je buurt

Met jouw dossier kan je rechtstreeks naar een verdeler in je buurt stappen. Zo hebben ze meteen alle informatie om je verder te helpen bij jouw project. Benieuwd waar je precies terecht kan? Zoek hier een verdeler in je buurt.

Meer weten? Surf naar www.deceuninck.be of vraag een gratis offerte aan.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-15326/deceuninck/partnerberichten/3x-nieuwe-ramen-en-deuren-ontdek-de-keuzes-van-de-koppels-uit-huis-gemaakt/deceuninck