livios logo

Creëer een moderne en tijdloze gevel met aluminium gevelbekleding

Alulminium gevelbekleding wordt steeds populairder. Het is sterk, duurzaam, makkelijk te onderhouden én je creëert een moderne look die perfect past bij de hedendaagse architectuur. Plaats je ook nog extra isolatie? Dan is je woning ineens toekomstproof. Dit kan perfect met de nieuwe premium gevelbekleding in aluminium van Deceuninck. De vlakke profielen met een strakke voeg zorgen voor een moderne look en matchen zowel met hun aluminium als kunststof ramen.

Isolerend en onderhoudsvriendelijk

De nieuwe aluminium gevelbekleding Vlak 167 van Deceuninck is zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten geschikt. Plaats je de profielen in combinatie met isolatie? Dan kan je je woning extra isoleren. Op die manier verbeter je het isolatiepeil van je woning aanzienlijk én krijgt je gevel ineens een nieuwe look. De bekleding heeft een hoogwaardige afwerking in poederlak. Hierdoor zijn de profielen bijzonder onderhoudsvriendelijk en gaat je gevel jaren mee.

De gevelbekleding bestaat uit vlakke profielen van 167 mm. Deze gevelbekleding is licht van gewicht en heeft een geringe inbouwdiepte. Dankzij de strakke voeg krijgt je gevel een eigentijdse look!

Tal van kleuren

De poedercoatings zijn bovendien weer- en UV-bestendig en extreem kleurvast. En de kleur kies je zelf, want je hebt keuze uit maar liefst zestien verschillende kleuren uit het Aluroc-gamma: van zachte kleuren zoals steengrijs tot modern grafietzwart. Deze tijdloze kleuren passen vanzelfsprekend bij jouw aluminium ramen van Deceuninck. Maar ook als je voor pvc-ramen kiest, kan je de kleur van je ramen op je aluminium gevelbekleding afstemmen dankzij het Smart Colours-principe. Hierdoor kan je kunststof en aluminium probleemloos combineren.

Benieuwd naar deze aluminium gevelbekleding? Vraag een gratis staal aan.

Verticale of horizontale plaatsing

Je kan de aluminium profielen zowel horizontaal als verticaal laten plaatsen. Dankzij het tand- en groefsysteem geniet je van een snelle plaatsing. De onzichtbare bevestigingsclips zorgen bovendien voor een strakke voeg. Wil je weten of aluminium gevelbekleding binnen jouw budget past? Vraag dan een gratis en vrijblijvende plaatsingsofferte aan.

Doe inspiratie op

Zoek je nog inspiratie voor jouw woning? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van aluminium gevelbekleding? Ontdek onze inspirerende realisaties. Twijfel je nog tussen gevelbekleding in aluminium, pvc of Twinson? Download dan onze brochure over gevelbekleding. Meer weten? Surf naar www.deceuninck.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-15553/deceuninck/partnerberichten/creeer-een-moderne-en-tijdloze-gevel-met-aluminium-gevelbekleding/