livios logo

Leer alles over ramen met glasvezeltechnologie tijdens de bisbeurs en geniet van onze bisactie!

Zeg nooit zomaar ‘ramen’ tegen de kunststof en aluminium systemen van Deceuninck. Die zijn namelijk performanter, innovatiever en duurzamer dan ooit. Wie het bouw- en inspiratiesalon bis in Gent bezoekt, zal er niet naast kunnen kijken: Royal Partners Ramaco, De Clerck en Vermeulen slaan er de handen in elkaar om het gamma van Deceuninck te vertegenwoordigen. Bezoek stand 1530 voor persoonlijk advies. Zo maak jij de beste keuzes voor jouw ramen en deuren.

15613-NL

Vermeulen

Foto Deceuninck

15613-NL

Ramaco

Foto Deceuninck

15613-NL

De Clerck

Foto Deceuninck

15613-NL

Ramaco

Foto Deceuninck

15613-NL

De Clerck

Foto Deceuninck

Een innovatieve kijk op ramen in kunststof…

Ben je op zoek naar meer informatie over kunststof ramen met glasvezeltechnologie? Bezoek dan de stand van Deceuninck tijdens de bisbeurs in Gent. De meest performante ramen worden tegenwoordig namelijk versterkt met glasvezel en kunststof hardschuim in plaats van met staal. Hiervoor ontwikkelde Deceuninck de ThermoFibra- (glasvezel) en Forthex-technologie (hardschuim). Door het wegvallen van de klassieke staalversterking elimineer je namelijk een koudebrug. Het resultaat: ramen met de hoogst haalbare thermische performanties.   

… en aluminium

Ook voor aluminium ramen kan je op stand 1530 terecht. De Decalu-reeks van Deceuninck verrast je met zijn minimalistisch design en thermische performanties. Onze Royal Partners beschikken bovendien over een schat aan vakkennis om je de juiste materiaalkeuze te laten maken. Op de stand kan je ook zelf aan de slag via de interactieve raamconfigurator ‘Winspirator’. Zo maak jij de ideale keuze tussen kunststof en aluminium ramen en deuren. Of combineer beide, want ook dat kan perfect dankzij het Smart Colours-principe!

Vraag naar onze bisactie

Ontmoet de Royal Partners van Deceuninck op bis en aarzel niet om te vragen naar de speciale biskorting. Tijdens de bisbeurs geniet je namelijk van 10% korting. Een korte voorstelling van onze partners:

  • De Clerck: Familiebedrijf De Clerck uit Beveren is een Royal Partner van Deceuninck en al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schrijnwerk bij nieuwbouw en renovatie.
  • Ramaco: Royal Partner Ramaco plaatst jouw ramen en deuren in Oost- en West-Vlaanderen en zweert bij topmerken zoals Deceuninck voor jouw ramen.
  • Vermeulen: Vermeulen uit Oudenaarde gelooft sterk in de innovaties van Deceuninck. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft deze Royal Partner uit Zuid-Oost-Vlaanderen ook heel wat ervaring met renovatieprojecten.

Naar bis? Schrijf je in

Bis gaat dit jaar door van zaterdag 2 tot en met zondag 10 oktober in Flanders Expo Gent. Heb jij (ver)bouwplannen? Dan mag je deze beurs met tal van exposanten en themazones zeker niet missen! Registreer je nu via www.bisbeurs.be/tickets.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-15613/deceuninck/partnerberichten/leer-alles-over-ramen-met-glasvezeltechnologie-tijdens-de-bisbeurs-en-geniet-van-onze-bisactie/