livios logo

Snel en makkelijk een nieuw terras laten aanleggen? Dat kan met Twinson Click!

De dagen lengen en de zon is weer vaker van de partij. Een terras in je eigen tuin is dan ook dé plek bij uitstek om van de eerste lentezonnestralen te genieten. Wil jij nog een nieuw terras aanleggen voordat de lente helemaal in het land is? Met het Twinson Click-systeem van Deceuninck is jouw nieuwe terras in geen tijd geplaatst.

16041-NL

Character Massive

Foto Deceuninck

16041-NL

Majestic Massive Pro

Foto Deceuninck

Schroefloze plaatsing

Twinson Click is een schroefloos systeem waarmee je tot 2,5 keer sneller een Twinson-terras laat plaatsen dan een traditioneel houten terras met schroeven. De opbouw verloopt snel en eenvoudig. Eerst plaatst de installateur een onderstructuur van aluminium dragers. Daarop bevestigt hij de op maat gezaagde planken met de verdoken bevestigingsclips. Is de ondergrond in je tuin niet gelijk? Dan kan de installateur terrasverhogers gebruiken die op maat verstelbaar zijn. Die vangen de hoogteverschillen op en corrigeren de ongelijke ondergrond.

Combineerbaar met Twinson-planken

Het Twinson Click-systeem is combineerbaar met de Twinson-terrasplanken van Deceuninck die gemaakt worden uit een mix van hout en kunststof. De planken combineren de natuurlijke charme van hout met de voordelen van kunststof. In tegenstelling tot een houten terras zijn de Twinson-planken splintervrij en uiterst slipvast, zelfs bij nat weer of winterse omstandigheden. De slipvastheid maakt de planken ook ideaal voor een terras rond je zwembad. Twinson is ook eenvoudig in onderhoud: je hoeft de planken niet te schilderen of te beitsen.

Uitgebreide keuzemogelijkheid

De Twinson-terrasplanken zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Character Massive- en de Majestic Massive Pro-planken. De Character Massive-planken hebben een geschuurde finish waardoor ze natuurlijk verkleuren. Ze zijn in zes kleuren beschikbaar. Van schorsbruin tot leigrijs. Na enkele maanden krijgen die kleuren hun uiteindelijke, natuurlijke tint. Rondom de Majestic Massive Pro-planken is er een mantel uit kunststof aanwezig dat het oppervlak bestand maakt tegen vlekken en krassen. Daardoor is dit terras makkelijk te onderhouden. Het design heeft aan de ene kant een oppervlak met authentieke houtnerven en aan de andere kant de look van fijn gegroefd hout. Je hebt keuze uit vier natuurlijke kleuren: antique oak, smoked oak, country oak en mountain oak. Welke terrasplank kies jij? Doe hier inspiratie op voor je nieuwe terras.

Zoek een installateur

Meer weten over het Twinson Click-styeem? Vraag dan hier je brochure aan. Ben je helemaal overtuigd van Twinson Click en wil je ook snel een nieuw terras laten plaatsen? Neem dan contact op met een gecertificeerde installateur in de buurt.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/77-16041/deceuninck/partnerberichten/snel-en-makkelijk-een-nieuw-terras-laten-aanleggen-dat-kan-met-twinson-click/