livios logo

Personaliseer in alle vrijheid

Het modulaire karakter van de componenten en gebruikte materialen van het gamma Luminance, maken van deze dakuitgang een echte technische ontwerpoplossing. Naast zijn functionele waarde is de schoorsteen een belangrijk stijlelement van uw woning. Door een combinatie van efficiëntie en creativiteit ontstaat een origineel resultaat dat iedereen zal bekoren. Zo wordt Luminance een cruciaal kenmerk van uw woning. Maak uw keuze uit de meer dan 190 mogelijke varianten en creëer uw persoonlijk model. En bij jou? Hoe is jouw dakuitgang?
 

10048-N

Graphinox

Foto Poujoulat Belux

10048-N

Nuanciel

Foto Poujoulat Belux

10048-N

Terranova

Foto Poujoulat Belux

3 modellen met eindeloze mogelijkheden

 • Geperforeerd roestvrij staal

De combinatie van nieuwe vormen, Inox RVS en decoratieve afmeting van het Luminance gamma, openen nieuwe perspectieven voor de uitrusting van moderne en energiebesparende woningen.... .

GRAPHINOX

 • Kleur met satijnlak 

Een creatieve combinatie van frisse kleuren met de specifieke vormen van de dakmaterialen, zorgt voor een geheel eigen ontwerp. Laat uw inspiratie de vrije loop en creëer uw eigen topproject.

NUANCIEL

 • Imitatiebakstenen

Luminance weerspiegelt de diversiteit van onze landschappen en architectuur. Het Luminance gamma kan perfect geïntegreerd worden in renovatieprojecten waar zij traditie en hedendaagse trends kan combineren...

Het gamma LUMINANCE past ook in voorbeeldrenovaties; het drukt de samengang van traditie, erfgoed en modern comfort uit.

TERRANOVA

Technologie

Algemene kenmerken

De dakuitgang LUMINANCE bestaat uit roestvrij staal en een afwerking van gesatineerde emulsielak.

Mede door hun sober, elegant en geraffineerd karakter, sluiten ze nauw aan op de originele gevel en dit dankzij

 • Geponst roestvrij staal,
 • Gesatineerde RAL lak,
 • Baksteen imitatie

De waterdichtheid van het dak wordt verzekerd door een vooraf geproduceerde dakdoorvoer die wordt samengesteld op basis van de dakhelling en de gebruikte dakbedekking.

Geleverd met een afstopelement dat bij de ingebruikname moet worden verwijderd.

Technische specificaties

 • De dakuitgangen van LUMINANCE, die bij de kanalen THERMINOX ZI, PGI en EFFICIENCE horen, zijn bijzonder geschikt voor nieuwbouw of renovatie.
 • GERELATEERDE GAMMA'S

Uw stijlkeuzes

 1. Kies de decoratieve bekleding
 2. Kies een passende body voor uw prefab dakuitgang
 3. Kies uw beschermkap om het geheel af te maken

Aan u voor de creatieve toets! 

Naar Luminance

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/804-10048/poujoulat-belux/partnerberichten/personaliseer-in-alle-vrijheid/