livios logo

Welke kanaal voor mijn gaskachel/gashaard?

Om uw project met een gaskachel of gashaard te realiseren, kiest u best een kanaal in de kleuren van uw interieur, ongeacht de situatie van uw aansluiting.

11357-N

Verticaal binnenkanaal met dakuitgang

Foto Poujoulat Belux

11357-N

Maak van uw verwarmingstoestel een decoratief element

Foto Poujoulat Belux

Een eenvoudige oplossing voor alle configuraties

 Het innoverend DUOGAS-systeem past op elk type toestel en op elke configuratie.

  • Verticaal binnenkanaal met dakuitgang

 Het DUOGAS-systeem is speciaal ontworpen om een gaskachel of gashaard verticaal aan te sluiten, van toestel tot de uitgang. DUOGAS zorgt voor de rookgasafvoer en luchttoevoer.

Het verticale kanaal voldoet perfect aan de eisen van een installatie in een nieuwbouw of een renovatie.

  • Horizontaal kanaal met muurdoorvoer

 De horizontale variant van het DUOGAS-systeem verzekert de rookgasafvoer en luchttoevoer van een gaskachel of gashaard. Het horizontale kanaal voldoet perfect aan de eisen van een installatie in een nieuwbouw of renovatie.

  • Bestaand kanaal met aanpassingskit

 Het DUOGAS-systeem met aanpassingsstuk maakt het mogelijk een gaskachel of gashaard aan te sluiten op een bestaand kanaal. DUOGAS verzekert een efficiënte luchttoevoer en rookgasafvoer. De aanpassingsstukken voldoen aan alle gestelde installatie-eisen voor renovatie. Zowel voor de gebruikers als voor de installateur, is het dé oplossing die kwaliteit en veiligheid waarborgt.

Oneindige personalisatie!

Maak van uw verwarmingstoestel een decoratief element ! Naast de warmte van de gaskachel of gashaard brengt DUOGAS een mooi design mee, wat afgestemd kan worden op de kleur en stijl van uw interieur.

Meer info: nl.poujoulat.be

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/804-11357/poujoulat-belux/partnerberichten/welke-kanaal-voor-mijn-gaskachelgashaard/