livios logo

Personaliseer uw rookkanaal

Vandaag de dag wordt de houtkachel bovenop zijn eerste functie van verwarmen meer en meer beschouwd als een designelement. Poujoulat volgt deze trend en presenteert een breed scala van referenties, kleuren en afwerkingen.

Geef uw houtkachel een gepersonaliseerde tint!

Vandaag de dag helpen steeds meer accessoires om de houtkachel tot een uniek gegeven te maken binnenin de woonkamer. Met een eigen look en design kan ook het rookkanaal daar toe zijn steentje bijdragen.

Dit jaar lanceert Poujoulat een assortiment van gekleurde beugels die de rookkanaalelementen met elkaar kunnen verbinden. Naast het gekende veiligheidsaspect die het kanaal met de kachel verbindt, worden deze beugels ware juweeltjes.

De beugels zijn stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren (RAL nuances); ze verbinden de rookkanalen en bieden een veelheid aan montage­mogelijkheden aan om de houtkachel een gepersonaliseerde decoratie mee te geven. Een ware op-maat-gemaakte creatie waar alle vrijheid is toegestaan.

Bezoek ons op onze stand op Batibouw: hal 6 stand 118.

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/804-9805/poujoulat-belux/partnerberichten/personaliseer-uw-rookkanaal/