Bostoen

Een warme thuis realiseren we door betaalbare, duurzame nieuwbouwwoningen en -appartementen aan te bieden.

Rentrer chez soi, de Fransen zeggen het zo mooi. Ze gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. Dat is precies wat wij bedoelen met thuiskomen.

Dat iedereen mag thuiskomen is onze drijfveer. Hoe we dit waarmaken? “Door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden met passie en respect voor mens en milieu." Of het nu een projectwoning of een appartement is, iedereen verlangt immers naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven.

Een thuis waar verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Dat ene nest dat helemaal in het teken staat van jouw behoeftes en dromen. Een bron van jeugdherinneringen: jouw eigen kamer, de keuken die je omarmt met de geur van nostalgie, … Zeg maar: een echte thuis van liefde, rust en geluk.

Al meer dan 45 jaar vormen passie, wendbaar en waardegedreven ondernemen de hoekstenen van ons familiebedrijf. Respect voor onze medewerkers, maatschappij, milieu en bezieling staan hierbij centraal.

Wonen, bouwen, samenwerken met Bostoen, dat is eenvoudigweg thuiskomen.

Bostoen

Bostoen

Bostoen

Bostoen

Bostoen

Bostoen

Bostoen

Bostoen

De resultaten worden geladen

Bostoen

Bostoen

Adres: Amelia Earhartlaan 19 bus 301, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Email: info@bostoen.be

Telefoon: 09/216.16.16

Ligging:

Onze hoofdzetel is gelegen in Sint-Denijs-Westrem bij Gent. Gemakkelijk bereikbaar dankzij de E40 en R4.

Vier muren en een dak boven het hoofd maken immers misschien wel een huis, maar daarom nog geen thuis. Kom inspiratie opdoen in één van onze kijkwoningen of -appartementen tijdens onze opendeurdagen of op een persoonlijke afspraak.

Jouw nieuwe thuis is binnen handbereik.

Bezoek ons hoofdkantoor nu al virtueel.