gas.be

Gas - een oplossing voor elke verwarmingsbehoefte.

Aardgas is vandaag al de energie van morgen. Met aardgas kies je niet alleen voor een zuinige en comfortabele energiebron, maar ook voor een milieubewust alternatief. Al 2,8 miljoen gezinnen ervaren dagelijks de voordelen van aardgas.

Beter voor het milieu
Aardgas is veel milieuvriendelijker dan andere brandstoffen. Je doet dus ook de natuur een plezier. Aardgas is bovendien de meest geschikte brandstof om te combineren met hernieuwbare energie.

Veilig en performant
Als aardgasgebruiker kan je 100% gerust zijn. Alle toestellen worden streng gecontroleerd en een Cerga-installateur zorgt voor een veilige installatie.

Comfortabel
Aardgas is gemakkelijk in onderhoud en in tegenstelling tot stookolie en hernieuwbare energieën altijd beschikbaar via ondergrondse leidingen. Het verwarmt je huis in alle stilte zonder stof, roet, geurhinder of andere ongemakken.

Goedkoper
Aardgas is de voordeligste energie om te installeren, te onderhouden en te verbruiken. De aardgasinstallatie door een Cerga-installateur gebeurt snel en vraagt dus weinig werkuren. Investeren in aardgas is binnen de kortste keren terugverdiend.