Wienerberger kleiklinkers

Wienerberger kleiklinkers. Zeg niet zomaar een klinker tegen een kleiklinker !

De omgeving maakt het huis.

U wilt een stijlvolle oprit, een zonnig terras en misschien zelfs een rustgevende vijver of een verfrissend zwembad. De kleiklinkers van Wienerberger maken elke realisatie helemaal af.

De keramische kleiklinkers van Wienerberger laten zich makkelijk plaatsen. Het zijn heel duurzame bouwmaterialen en ze vergen bitter weinig onderhoud. Ideaal voor uw terras, oprit, wandelpad of openbaar project.

De troeven van Wienerberger kleiklinkers op een rijtje:

 • 100% natuurlijk product
  Kleiklinkers zijn gebakken uit superieure klei en bevatten geen schadelijke elementen voor het milieu. Een realisatie in harmonie met haar omgeving.
 • 100% kleurvastheid
  De stenen zijn volledig vrij van kleurstoffen en hebben hun natuurlijke kleurvaste tint.
 • Ultra-lage porositeit
  Kleiklinkers doorstaan een bakbeurt van meer dan 1100° C. Eenmaal gebakken zijn ze gehard voor een duurzaam bestaan en haast totaal ondoorlatend. Weinig gevoel voor mos- en algenvorming.
 • Bijzonder onderhoudsvriendelijk
  Kleiklinkers zijn duurzaam en zijn bestand tegen uitzonderlijke omstandigheden. Een eenmalige onderhoudsbeurt per jaar volstaat om er zo goed als nieuw uit te zien.
 • Benor
  Alle Wienerberger kleiklinkers worden niet alleen getest door het eigen Quality Control Labo, maar dragen ook het felbegeerde BENOR-kwaliteitslabel.

> Bezoek onze showrooms en maak kans op een verrassingsweekend !

Wienerberger kleiklinkers
Wienerberger kleiklinkers