Winsol

Winsol: ramen en deuren (PVC/ALU), garagepoorten, rolluiken, screens, luifels en terrasoverkappingen.

Winsol staat voor Belgische topkwaliteit; innovatieve, duurzame producten en perfecte afwerking. Alle producten werden ontwikkeld met oog voor design, comfort, uw maximale veiligheid en vooral een maximale energiebesparing.

Winsol heeft een uniek voordeel, namelijk het aanbieden van een totaalconcept. Naast het gekende zonweringsgamma, bieden we tevens aluminium & pvc schrijnwerk, rolluiken en poorten aan. Makkelijk toch!

Meer dan 130 jaar ervaring

De geschiedenis van Winsol startte in 1876, toen Jules Windels als schrijnwerker een eigen zaak begon in houten rolluiken. In 1932 werd de NV Winsol opgericht. Het productengamma evolueerde gaandeweg; zoals de omschakeling van houten naar PVC rolluiken en de start van de productie van zonwering, pvc en alu schrijnwerk, poorten, …

In 130 jaar is het uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een rijke traditie, een toekomstgericht management en een constante groei.

Innovatie & kwaliteit

Winsol zorgt voor de volledige productie en verkoop van zijn uitgebreide gamma. Het voortdurend streven naar innovatie resulteert in hoogwaardig maatwerk, met grote zorg voor design en duurzaamheid. Winsol kan rekenen op een hoogtechnologisch machinepark om alle producten zelf en op maat te produceren. Winsol staat voor Belgische topkwaliteit met nadruk op precisie en afwerking.