Winsol

Winsol: ramen en deuren (PVC/ALU), garagepoorten, rolluiken, screens, luifels en terrasoverkappingen.

Winsol staat voor Belgische topkwaliteit; innovatieve, duurzame producten en perfecte afwerking. Alle producten werden ontwikkeld met oog voor design, comfort, maximale veiligheid en energiebesparing. Winsol heeft een uniek voordeel: het aanbieden van een totaalconcept. Naast het gekende zonweringsgamma, bieden we aluminium & pvc schrijnwerk, rolluiken en poorten aan. Makkelijk toch!

Winsol staat voor Belgische topkwaliteit met nadruk op precisie en afwerking.

Adres: Roeselaarsestraat 542, 8870 IZEGEM België

E-mail: info@winsol.be

Telefoon: 051 33 18 11

Ligging:

Wat als ... je voor de afwerking van je huis bij één enkele partner terecht zou kunnen? Wel, bij Winsol is dat precies wat we doen!

Ramen en deuren (PVC/ALU)

Woon je landelijk of in een gerenoveerde stadswoning? Hou je van een moderne bouwstijl of ben je liefhebber van traditioneel? Winsol beschikt over een zeer uitgebreid gamma PVC of ALU ramen en deuren, geschikt voor elke stijl of budget.

Spring gerust eens binnen in een showroom in je buurt! Je krijgt er professioneel advies.

Zonwering

Wil je een koel huis tijdens de zomer of zoek je schaduw in je tuin of je terras? Dan vind je zeker je gading in het aanbod zonweringsproducten. Screens, luifels of terrasoverkappingen. Bij Winsol hebben we het allemaal in huis.

Rolluiken

Wie denkt dat rolluiken ouderwets en gedateerd zijn, die heeft het mis. Ze zorgen voor extra isolatie, privacy en veiligheid. Bovendien zijn het budgetvriendelijke oplossingen en bieden we ze aan in vele kleuren en afwerkingen.

Garagepoorten

Van een pastorijpoort met een landelijke look tot een ultramoderne en super-isolerende sectionale poort: ook nu is Winsol de partner bij uitstek. En in onze eigen lakkerij zorgen we voor een top-afwerking zonder het minste kleurverschil.

Raamdecoratie

Je huis is natuurlijk pas helemaal af met de gepaste raamdecoratie. Kies je paneel- of rolgordijnen, we bieden je een ruime keuze aan afwerking en materialen.

Een betrouwbare partner

Winsol is een 100% Belgisch bedrijf met 100% Belgische productie. En dat al meer dan 140 jaar lang. Wie op zoek is naar een betrouwbare partner, die maakt met Winsol de beste keuze.