EcoWater Systems Europe

EcoWater Systems is wereldmarktleider in waterverzachters, met Belgische vestigingen in Olen en Wetteren.

EcoWater is reeds sinds 1925 actief in de waterbehandeling. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op de wensen en behoeften van onze verschillende klanten. Het is geen toeval dat EcoWater wereldmarktleider is in huishoudelijke waterverzachters. EcoWater biedt de meest geavanceerde en betrouwbare waterverzachters in de markt.

Vanaf onze oprichting in 1925, heeft EcoWater Systems een duidelijke visie: zacht en zuiver water aanbieden aan ieders noden en behoeften.

We beschouwen onze klanten als partners, waardoor we een uitzonderlijke klantendienst en after-sales ondersteuning kunnen bieden. Wij bouwen immers een lange termijn relatie op met onze klanten die nog lang voortgaat nadat het EcoWater-product is gekocht. En daar we 95% van onze producten en hun onderdelen zelf ontwerpen en vervaardigen, zijn we er zeker van dat onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

EcoWater Systems maakt deel uit van The Marmon Group, waardoor we sinds 1992 ´s werelds grootste fabrikant van waterverzachters voor huishoudelijk gebruik zijn.