Coeck nv

Duurzaam bouwen en verbouwen mogelijk maken

Het familiebedrijf Coeck is uitgegroeid van een kleine familiale onderneming tot dé referentie als het aankomt op de productie van betonproducten. Bij Coeck verwerken we elke dag 5000 ton grondstoffen tot de meest uiteenlopende ruwbouw- en afwerkingsproducten. Van in huis geproduceerde betonproducten tot verpakte siergrinden, natuursteen en keramisch materiaal. Het uitgebreid productassortiment is één van onze sterkste troeven:

  • Ruwbouw- en afwerkingsmaterialen
  • Betonbestrating
  • Natuursteen
  • Keramiek
  • Vloer- en wandtegels

Deze verschillende producten worden verdeeld via een groot netwerk van doe-het-zelfzaken en bouwstofhandelaren in het hele land.

Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel, al lang voor het een modewoord werd. Zowel bij de aankoop van grondstoffen, de productie, het eindproduct en het transfort ervan. Want Coeck gelooft dat groeien enkel mogelijk is als je duurzaam kan groeien.

Al meer dan 89 jaar maken we bij Coeck bouwen en verbouwen mogelijk. Tot op vandaag ontwikkelt en distribueert Coeck vanuit Niel tal van bouwproducten met waarden als innovatie, efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid als basisprincipe.

Met een passie voor ieder van onze producten, zetten wij ons met meer dan 180 werknemers dagdagelijks in om samen met onze verdelers en de klant mooie projecten en ontwerpen neer te zetten.

Adres: De Laetstraat 6, 2845 Niel

Email: info@coeck.be

Telefoon: +32 3 880 75 00