Ralus Houtskeletbouw

Met Ralus kiest u voor een andere manier van (ver)bouwen, waarin uw comfort centraal staat.

Ralus hanteert het motto “Modulair waar mogelijk, traditioneel waar nodig”. Indien de aard van uw (ver)bouwproject het toelaat, kiezen wij voor het systeem van prefab modulair bouwen. Hierbij worden de modules volledig afgewerkt (inclusief elektriciteit, sanitair, keuken en schilderwerken) alvorens ze kanten-klaar naar de werf vertrekken om gemonteerd te worden. In combinatie met houtskeletbouw staat deze methode garant voor een kwalitatieve, duurzame en snelle oplossing. En afhankelijk van de aard van het project, bieden we u ook een huurformule aan.

Indien deze werkwijze niet kan, bv. vanwege een moeilijke bereikbaarheid van de werf, werken we met geprefabriceerde panelen die op de werf worden gemonteerd en afgewerkt.

Ralus Houtskeletbouw heeft verschillende vestigingen verspreid over Vlaanderen en werd opgericht door mensen met heel wat ervaring in de bouwsector. Onze drijfveer? Beter (ver)bouwen. En dat op alle vlakken. Beter verbouwen begint bij een stevig fundament: respect. Alle medewerkers van Ralus stellen altijd uw belangen op de eerste plaats. En dat merkt u. Aan onze klantvriendelijkheid, luisterbereidheid, manier van communiceren. En vooral... aan onze continue drang om af te rekenen met bouwclichés.

In een persoonlijk gesprek luisteren we graag naar uw wensen en lichten we met plezier onze producten, onze werkwijze en onze diensten meer in detail toe.