Skylux

Daglicht maakt deel uit van ons DNA

Daglicht maakt deel uit van ons DNA

Wist je dat Skylux in 1954 startte als een groothandel in glas en spiegels? Toen heetten we nog AG Plastics. Daglicht zit dus altijd al in ons DNA.

Onze eerste lichtkoepels en lichtstraten zagen bijna 50 jaar geleden het daglicht. Het waren knappe oplossingen voor de industriële én de residentiele markt. Ook toen al droomden we ervan om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van daglicht. Een heel dankbare droom, want daglicht doet je goed, maakt je happy, is onmisbaar voor je gezondheid.

Vandaag staan onze oplossingen in heel Europa synoniem voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. En laat dat nu ook de troeven zijn van ons nieuwe gamma dakramen voor hellende daken.

We bouwen verder op bestaande expertise

Skylux nam recent de Limburgse KMO Nordag over. Die onderneming boekte al jaren succes met een dakraam dat heel wat unieke voordelen heeft t.o.v. klassieke dakramen in hellende daken.

Dankzij deze overname combineren we de jarenlange knowhow van een lokale pionier met de expertise van een sterke Europese speler als Skylux. We produceren en commercialiseren dit unieke dakraam nu op veel grotere schaal en daar profiteer jij als klant natuurlijk van.