Thuis Best Woningbouw

Specialist in sleutel-op-de-deur woningen. Reken op een betaalbare prijs én een hoge kwaliteit.

Thuis Best Woningbouw is een onderdeel van de Marchetta Bouwgroep. Een familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring én duizenden realisaties. Met Claudia, Cerina en Gianni staat intussen de tweede generatie aan het roer. Jouw garantie op een familiale en persoonlijke aanpak.

Als sleutel-op-de-deurspecialist pioniert Thuis Best al jaren op het vlak van energiezuinig bouwen. In 2006 introduceerden wij zelfs als eerste het gebruik van warmtepompen in sleutel-op-de-deurwoningen. Ons doel is iedereen een betaalbare, kwalitatieve én energiezuinige woning te kunnen aanbieden. Wij zetten standaard in op een luchtdichte en uitstekend geïsoleerde bouwschil en hanteren bij de uitvoering hiervan enkel de beste methodes. Daarmee is jouw woning vandaag al klaar voor de toekomst én is de stap naar een BEN woning zeer klein. Vanaf februari 2016 nemen we zelfs een luchtwaterwarmtepomp op in al onze woningen en dit zonder extra kosten voor de bouwheer. Ons lastenboek maakt absoluut het verschil!
Bij ons krijgt u kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Wij bouwen snel én nauwkeurig binnen het vooropgestelde budget. Download gratis onze brochure op www.thuisbest.be

Wil je een persoonlijk gesprek om je ideeën te overlopen? Je bent van harte welkom in onze pas vernieuwde toonzaal in Genk of in één van onze kijkwoningen. Wij bouwen in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en de Brusselse rand.

Thuis Best Woningbouw
Thuis Best Woningbouw