Radson

Warmte voor elk moment

Een warm woordje vooraf

Een gezellige zondagsbrunch met het hele gezin, een me-timemoment in de badkamer of een leuk gezelschapsspelletje met de kids in de speelkamer. Je zou het bijna vergeten, maar bij al die mooie momenten van elke dag speelt je verwarming – zichtbaar of onzichtbaar – een grote rol in je comfort. Belangrijk dus, dat je de oplossingen kiest die het best bij jouw thuis en levensstijl passen.

Het juiste product op de juiste plaats

Is vloerverwarming aangewezen in de badkamer? Welke radiator is het meest geschikt voor de keuken? Wat is de ideale temperatuur voor een slaapkamer? Kan ik mijn bureau ook elektrisch verwarmen?
Smaak is persoonlijk, net zoals vorm en kleur. Maar niet ieder product leent zich voor iedere ruimte. Dit is de reden waarom wij niet alleen nadenken over stijlen, maar ook over leefruimtes. Van de woonkamer tot de badkamer en van de slaapkamer tot de keuken, ... overal komen onze producten tot hun recht.

Ben je benieuwd welke warmteoplossingen perfect zijn bij jouw thuis? Bereken de warmtebehoefte van elke ruimte met de Radson-productcalculator en vind jouw ideale warmteoplossingen op www.warmtevoorelkmoment.be.

De resultaten worden geladen

Adres: Vogelsancklaan 250, 3520 Zonhoven

Email: info@radson.be

Telefoon: 011 81 31 41