Ecohuis

Ecohuis, zorgeloos, natuurlijk en energiezuinig bouwen. Bouwen zit in onze natuur!

De zoektocht naar een gepaste, betrouwbare en vakkundige aannemer voor het bouwen van jouw woning is zeker niet gemakkelijk. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij je alles kunnen bieden wat jij als toekomstig bouwheer kan en mag verwachten.

Ecohuis staat voor energiezuinige, milieuvriendelijke en snelle uitvoering uitgewerkt volgens uw wensen.

Bovendien beschikt Ecohuis over een team ervaren bouwers, en kan het terugvallen op een jarenlange ervaring in het bouwen van houtskeletbouwwoningen.

In samenspraak met de architect wordt jouw ontwerp klaargestoomd voor een realistische prijsaanbieding. Na verdere detailbesprekingen komen we uiteindelijk tot het vastleggen van een onveranderlijke aannemingsprijs die de kans op eventuele meerwerken nadien en tijdens het bouwproces tot een strikt minimum herleidt. Een smaakvolle, functionele, persoonlijke en budgetvriendelijke realisatie is het uiteindelijke resultaat.

Het gehele verloop van jouw bouwproject wordt in goede banen geleid en permanent gecontroleerd door één en dezelfde werfleider. Deze vertrouwenspersoon en de rest van de Ecohuis-medewerkers staan persoonlijk garant voor het goede verloop op de werf en daarbuiten.

Wens je een vrijblijvend gesprek met één van onze bouwadviseurs of wens je aanwezig te zijn op één van onze infoavonden of opendeurdagen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons kantoor en laat je overtuigen dat Ecohuis jouw ideale bouwpartner is!

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

Ecohuis

De resultaten worden geladen

Ecohuis

Ecohuis

Adres: Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals

Email: info@ecohuis.be

Telefoon: 014/47.03.03