Poujoulat Belux

Poujoulat Belux, Europese leider in metalen rookkanalen en dakuitgangen

Geniet in alle rust van het comfort van uw woningen, Poujoulat zorgt voor de veiligheid en de betrouwbaarheid van uw verwarmingsinstallatie.
De rookkanalen van Poujoulat gebruiken de beste materialen en worden geplaatst door gekwalificeerde professionals. Zowel bij nieuwbouw als renovaties kunt u rekenen op onze efficiëntie en duurzaamheid. Zo geniet u elke dag volop van het comfort dat u van uw verwarmingsinstallatie mag verwachten.

Helemaal op u afgestemd. Poujoulat biedt een waaier accessoires en afwerkinge, voor een rookkanaal dat aan uw stijl beantwoord.
Kies bij de plaatsing van uw rookkanaal en de aansluiting van uw houtkachel voor één van onze vele decoratieve lakkleuren. Voor een design in harmonie met uw woning. Want een rookoplossing kan veel meer zijn dan een technisch onderdeel van uw verwarmingsinstallatie.

De systemen van Poujoulat verhogen het rendement van uw verwarmingstoestellen, zijn geschikt voor hernieuwbare energie en 100% recycleerbaar.
Door te kiezen voor een verwarming op hout of pellets, kiest u ervoor om de lokale economie te steunen en het milieu te beschermen. Investeren in een rookkanaal van Poujoulat vergroot de efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid van die keuze. Zowel uw gezin als de planeet winnen erbij.

Vind de dichtsbijzijnde Premium Dealer of verkooppunt in uw buurt.

Niks beter dan de specialist ter zake te consulteren als het gaat om de veiligheid en efficiëntie van uw schouwkanaal. De Premium Dealers van Poujoulat zijn goed opgeleide en erkende professionelen in uw regio. Ze staan garant voor een uitstekende uitvoering, maximale veiligheid en een optimaal comfort. Kortom, alles wat u van uw verwarmingsinstallatie mag verwachten.

EEN VERKOOPPUNT ZOEKEN

LAAT EEN INSTALLATEUR CONTACT MET U OPNEMEN

De resultaten worden geladen

Adres: Rue de l'Industrie 39, 1400 Nivelles

Email: info@poujoulat.be

Telefoon: 067/84.02.02